hus ture

Ford & Hillarys Houston Rehab

Anonim

Navn: Ford og Hillary
Sted: Houston, Texas

I 2011, da vi var klar til at købe et hjem, valgte vi en meget overkommelig (ahem sketchy på det tidspunkt) kvarter, der vidste at ting i området skiftede, og det var kun 2 miles fra downtown Houston. Vi købte et 1910-ish hjem, der havde været en udlejning i de sidste 20 år og betalt $ 85.000 for det. Det var et rod, men havde 10 lofter, 2 badeværelser og en dejlig størrelse med en metalbygning på den, hvor vi kunne køre vores metalmøbler og kunstfabrikation, da vi ikke var i et dørbegrænset område, og Houston har ikke zoneinddeling.

Vi havde meget lidt penge til at arbejde med, så vi gjorde næsten alt arbejdet selv. Ford er en tidligere husbygger og kører nu og fremstiller til vores forretning, og Hillary er en kommerciel indretningsarkitekt med 18 år under hendes bælte, så vi rullede op på ærmerne og tacklede næsten alle projekter selv.

Vores stil er varm moderne med et strejf af industrielle. Vi er utroligt stolte af baghaven, da det kun var snavs, da vi flyttede ind i vores fantastiske trælofter. Vi ripede ned på gipspladen for at afsløre shiplapet nedenunder og slibede det for at udjævne det lidt.

Vi elsker også vores køkken. Det blev renset til studsene og vi bygget det tilbage til mindre end $ 5000 inklusive apparater.

Vi arbejder begge på kreativområdet og er inspireret af stort set alt.

Tak, Ford & Hillary!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.