hus ture

En "Go Gold eller Go Home" Chicago Apartment

Anonim

Projekt af: Stephen Young
Sted: Chicago, Illinois

Klienten ønskede GOLD, og ​​det var svært at sige nej. Som designer designer jeg to lige og modsatte principper, enten mindre er mere eller mere mere! I dette tilfælde besluttede vi at arbejde med begge koncepter. Klienten ønskede moderne linjer med en lunefuld flair. Valg af møbler, stoffer og finish, som alle koordinerede skabte et lærred til, at vores guldelementer kunne komme imod.

Den rige vægfarve, grå / brune trægulve og originale betonlofter skabte den perfekte kulisse for møbler med skulpturelle interesser. Stuen sofa og sofabord er brugerdefinerede og håndlavede min Chicago håndværkere. Sidebordet er fremstillet af Made Goods, accent stol fra Scala Luxury og væg sconces fra Arteriors. Den uld og silke område tæppe blev faktisk vundet på auktion på eBay!

Køkkenet var en simpel fix med nogle friske maling og guld hardware. Vi skiftede bordpladerne til et marmoragtigt kvartsitmateriale og havde antikke spejl-undergrundsfliser installeret langs hele væggen til en backsplash. Denne detalje hjalp med at åbne dette smalle køkken køkken og tilføjede et strejf af glamour til hele rummet! Spisepladsen fra køkkenet havde også en pladsbesparende løsning, så vi havde en kanal tuftet banket lavet til at trække siddegruppen i hjørnet. Vi tilføjede derefter en fabelagtig krystal lysekrone, der rent faktisk udelukkende er lavet af VVS-rør! Det var vigtigt for mig, at selv om vores designretning ikke var nødvendigt industriel, viste visse detaljer, at denne Chicago loft, der faktisk var et lagerhus og en del af et historisk kompleks af bygninger kaldet Montgomery Ward.

Det store soveværelse og eget badeværelse bragte gå guld eller gå hjem tema hele vejen igennem. Vi fuldstændig gut remodeled master badeværelse bruge carrara marmor og guld blad bakkerede glas subway fliser. I stedet for at bruge flere guldvvs-armaturer i skibsføreren besluttede jeg mig for at bruge oliebrændte bronzefinisher og lade guldpladen være et skille ud. Ved at holde den industrielle følelse op, havde jeg installeret spejle, der rent faktisk er suspenderet fra loftet, og alt kraniet har "X" håndtag som en traditionel vandspids ville have. Vi opdaterede den eksisterende forfængelighed med lidt maling og ny hardware, en omkostningseffektiv løsning, der hjælper vores designbudget videre. Elsk guldgaffellyset fra Arteriors, der ikke kun giver rigeligt lys, men også fordobler som vægkonst!

Tak, Stephen Young!

• Er du designer / arkitekt / dekorator interesseret i at dele et boligprojekt med Apartment Therapy-læsere? Kontakt redaktionen via vores Professional Project Submission Form.