ejendom

Gode ​​spørgsmål: Idéer til sommerhus i Catskills?

Anonim

Kære Apartment Therapy, min mand og jeg er i øjeblikket i kontrakt for denne lille hytte op i Catskills, og det bliver vores 1. juli. Huset (ikke inklusive opbevaringsområdet hvor vaskemaskinen / tørretumbleren er) er ca. 625 kvadratfod. Og nu har jeg brug for ideer!

(Bemærk: Medtag et billede af dit problem, og dit spørgsmål bliver først sendt. Email spørgsmål og billeder med spørgsmål i emnelinjen til: newyork (at) apartmenttherapy (dot) com)

... Jeg vil male udenfor og gøre noget ved gulvene i køkkenet, badeværelset og spisestuen. Jeg vil også erstatte den forfængelighed, der er uden for badeværelset (der er ikke plads til en vask i badeværelset) og bordplade i køkkenet. Jeg vil gerne have en slags dæk eller gårdhave til udendørs også. Jeg har fantasier om at tage væggen ned mellem køkkenet og stuen, men jeg er bekymret for, at den er strukturel og ikke ved, hvor meget besvær eller udgift det ville være.

Så alligevel, listen er lang af ting, jeg gerne vil gøre, men jeg vil gerne holde mit budget på $ 10-15 k fastsættelse af stedet i det første år eller deromkring. Hvad vil du gøre først? Hvad tror du ville gøre de største forbedringer? Alle møblerne ville gå som det tilhører lejer. Tak! Kathy

Jeg kan ikke vente med at se dette sted ryddet ud! Mit råd er at bryde ned behovet, ønsker, konstruktion og kosmetiske opdateringer i separate kolonner. Du vil gerne gøre den store konstruktion / behov, inden du går ind - ting som gulve og badeværelset VVS og flisebelægninger er prioriterede nummer én. Også, hvis skorstenen / pejsen skal rengøres, gør det først! Jeg ville forlade kosmetiske ting og udendørs / patio ting alene, indtil "knoglerne" er op til par.

Hvem har andre ideer / råd?