hus ture

Gregory Palm Springs i forstæderne

Anonim

Navn: Gregory McKinney
Beliggenhed: Granada Hills, Californien
Type: 1960'erne Moderne Moderne
Størrelse: 3bdr 2 bad 1731 sq ft, en historie
År har boet i: siden juni 2005

Gregory havde kun brug for at sende et enkelt billede af hans Granada Hills hjemindretning for at kunne beslutte, at vi skulle komme ud til hans pad pronto. Gemt langt tilbage i bakkerne i suburbia, renoverede Gregory en typisk San Fernando Valley hjem i en livlig hyldest til Palm Spring æstetik, dens stilfulde ånd straks tilsyneladende fra første øjekast af den lovende robins ægblå dør med stjernebørste dørhåndtag. Det blev kun bedre, når vi trådte gennem dørene ...

Min / vores stil : 1960'erne Moderne Moderne, Palm Springs-inspireret.

Inspirationen til mit hjem : Arkitektonisk var det sin egen inspiration, og ønskede at gøre det så korrekt til sin æra som muligt. Stilen var ikke beregnet til at være hårdkerne "Modern", men en levende version af et ørkenhjem fra begyndelsen af ​​60'erne. Masser af lavastjerne og agave skelner værftet fra andre på gaden.

Favorit element : Arkitektonisk, den forreste 'flagcrete' væg eller de høje vinduer i stue / spisestue områder.

Største udfordring ved at designe mit hjem : Redesign og rehabbing værfterne efter 45 års forsømmelse.

Hvilke venner siger om mit hjem : "Jeg har lyst til min faster og onkels hus!"

Største forlegenhed i mit hjem : Asfalt indkørslen

.

det eneste dårlige originale element.

Stoleste DIY : Græs klud tapet. Det tog en masse arbejde at vælge det og installere det.
Største overbærenhed i forhold til mit hjem : Landskabspleje, da det tog hundredvis af arbejdskraft og tusinder af dollars (og det er stadig ikke færdigt).

Bedste råd givet eller modtaget : Gør det sværeste / mest prægede arbejde hurtigere end senere, gem detaljerne for sidst.

Drømmekilde for ting : Andre hjem fra trakten. Men eBay har været den største kilde.

Ressourcer:

Hårde hvidevarer
Har originale Wedgewood & Holly komfur og ovn (heldigvis), men nyt køleskab og opvaskemaskine (desværre). Jeg vil have et istandsat køleskab, som findes på "Savon Appliances" i Burbank CA.

Hardware
Alle originale kabinet hardware blev kastet med en hurtig "opdatering" lavet af tidligere ejer, der kræver at søge efter passende vintage udskiftninger. Det tog omkring et år at nå ud og er en af ​​mine stolteste aspekter. Jeg kender en god eBay-sælger til dette.

Møbel
Makere som Selig (sofa og to Poulsen "Z" stole), Overman (drejelige stole), Gunlocke (stuen tøfler), Lane og Vista (soveværelse stykker) og to store konsol stereoanlæg af Zenith og Braun. Jeg refinerede næsten alle træstykker.

tilbehør
Et bredt udvalg af komiske ugler, fisk, askebægre og lysestager, men for det meste vintage vægure, og mange af dem. Jeg gendanner klokkerne og sælger dem til designere og samlere. Jeg er en restaurator af Howard Miller vækkeure fra 1940'erne til 60'erne.

Belysning
Alle sconces og vedhæng belysning var blevet affaldet før vi købte, så jeg havde fri regering at gøre, hvad jeg ønskede. Alle Home Depot junk var pitched og interessant vintage belysning tog sit sted. Jeg har tilføjet nogle flotte belysning af Progress, Thomas-Moe og Lightolier med flere spændingsstanglamper lige fra mild til vild. Alle modtog nye ledninger og en ny maling eller plet, når det var nødvendigt. Lysene gør huset inde og ude.

Også installeret low-volt belysning ud foran for nice night appeal.

Maling
Hele huset fik en offwhite cover-over, før den blev solgt, så vi havde en tom skifer ind. De nuværende dominerende indvendige farver er lyse til mørke taupe med grøn og gråblå i to soveværelser. Flere accentmalerier er slated.

Gulvbelægning
Alle gulvbelægningen blev fjernet, inden de flyttede ind, og der blev installeret et interessant linoleumlignende laminat i indgangs- og familie / spisestuen. Det var stort set ægte linoleum flise tidligere. Jeg havde begge bade gulvet med et vidunderligt vinylark i taupe-firkanter, og det ser ret vintage ud.

Tæpper og tæpper
Generisk tan-taupe tæppe blev installeret af tidligere ejer til salg-appel. Det er en så-så kvalitet, og vil forblive så længe det holder op.

Fliser og sten
De oprindelige køkkenfliser og badeværelse marmor tællere er alle intakte og i anstændig stand. Køkken backsplash har vidunderlige funky blå polka prikker rundt omkring omkredsen.

Vindue Behandlinger
Alle vinduer har matchende off-white træ persienner i 2 "brede strimler. Stue og spisestue skydedøre har enkle håndtrukne stanghængede off-white linned gardiner.

Senge
To dronning senge Selig Z stole i tredje soveværelse, der fungerer som et tv-rum.

artwork
Forskellige print og skulpturer, men intet rigtig dyrt eller alt, hvad der kan samles

.

kun hvad der virker for det rum der er givet til det.

Andet:
Det overordnede tema er Palm Springs inspireret moderne med Californien ørken landskabspleje. Forgården domineres af en monstrous grøn agave, som er omkring 20 fod bred og 8 meter høj. Det besluttede "look", da det ikke gik overalt - det er dødeligt! Jeg er vokset til at elske det og arbejdede rundt om det.