hus ture

Halvmalede mure, der er helt fantastiske

Anonim

Pedro's organiske og enkle hjem i Schweiz

Det er en vægmaleri trend, der kommer og går: Den halvmalet væg. (Eller som den berømte "Er glasset halvt fyldt eller halvt tomt?" Spørgsmål, kan du også overveje disse halvt ubelagte vægge). Uanset hvordan du ser på det, er det kun at male halvdelen af ​​en væg ikke at lægge halvdelen af ​​designindsatsen; det skaber fed stil med velplaceret farve. Disse værelser fremviser lige hvor smukt og sofistikeret dette maleri idé kan være.

Pedro's organiske og enkle hjem i Schweiz

Det er ikke kun det faktum, at væggen kun er halvmalet i Pedros køkken; Den økologiske grøn farve og matglans gør også dette værelse så dejligt.

Den ovenfor anvendte grønne maling: Argile Couleurs de Terre, Argile Vert d 'Egypte.

Pedro's organiske og enkle hjem i Schweiz

Pedro holdt ikke bare de halvmalet vægge i køkkenet; han også ansat dem i badeværelset til stor succes (selvom i dette rum er det mere som en 3/4-malet mur).

Taylor og Wes 'East Village Eclectic

De arkitektoniske detaljer i denne East Village-lejlighed er fremhævet smukt med en halvmalet grå mur.

Taylor og Wes 'East Village Eclectic

Men som Taylor og Wes snakker om i deres house tour video (du kan finde videoen ved at klikke på linket ovenfor), hjalp det halvmalet vægtrick også med at lave et hjem med mange overflader på et niveau, der synes lidt mere niveau.

Taylor og Wes 'East Village Eclectic

Og ja, deres lejlighed er også et bevis på, at fortsættelsen af ​​denne vægmalingstrend i hele huset (og i alle rum) kan bringe sammenhæng og sofistikering til hele dit hjem.

Breeze & Lauren's New Orleans Shotgun Fyldt med Vintage Charm

Der er mange ting at elske om Breeze og Lauren New Orleans hjem, men den halvmalet væg i køkkenet er bestemt en af ​​dem. Selvom jeg ikke kan sige det sikkert, var det grunden til kun at lægge maling på bundens nederste halvdel, jeg ved at for særligt højt til loftet eller ejendommelig arkitektur, kun maleri halvdelen af ​​væggen kan gøre farveplanlægningen enklere.

Emilys lille men mægtige Houston hjem

Emilys fantastiske Houston hjem viser, at når man overvejer den halvmalet væg, behøver man ikke holde sig til den øverste eller nederste halvdel. En diagonal linje over en mur kan også være smuk.

Flere stillinger i Partial paint jobs

Halv og halv: 10 Eksempler på Easy Paint Job

Partial Paint Jobs: 5 måder at trække den af