hus ture

Hana's Harmonious Live / Work-lejlighed

Anonim

Navn: Hana
Beliggenhed: Crown Heights - Brooklyn, New York

Som indretningsarkitekt er der altid en vis bekymring for, hvordan man kan dekorere mit hjem. Min mand og jeg flyttede for nylig til Crown Heights fra en Park Slope duplex. Hovedårsagen til, at vi skulle flytte, er, at jeg begyndte min virksomhed og planlagde at arbejde hjemmefra, som min mand. Vi havde brug for et hjem med nok værelser til at rumme begge vores arbejdsområder. Vores Crown Heights lejlighed er en to og en halv soveværelse første sal brownstone med tonsvis af arkitektoniske detaljer.

Vi valgte lejligheden på grund af sit store lyse rum i ryggen, der vender mod vores lille gård. Det er så let og luftigt, at jeg vidste, at jeg ønskede at være mit studie, det er mit yndlingsværelse i huset.

Stuen er mit andet yndlingsrum, jeg ville gøre rummet farverigt og sjovt. Jeg startede ved at bruge en af ​​de første tekstiler, jeg designede som et kunststykke. Jeg havde to af mine store gule og hvide tekstiler indrammet, en af ​​dem med bagsiden udad. Hvert stykke i vores hjem har en slags betydning for vores liv. Jeg er en stor fan af Angela Adams og har ønsket et af hendes produkter i mit hjem, så jeg var ekstatisk, da vi købte hendes Betty tæppe i vores rum. Flere stykker fra vores hjem er fra vores rejser i Etiopien, bryllupsgaver eller stykker fra vores forældres hjem.

Spisestuen var det mest udfordrende rum til layout og planlægning. Det har træ trim på væggene og loftet med et indbygget hjørne glasskab. Mens disse detaljer tilføjer husets charme, gør det også pladsen meget svag. Værelset er i centrum af lejligheden og har kun et vindue, og da vores hjem er kun få meter fra vores nabo, er der ikke meget lys der kommer igennem. Dette kombineret med den mørke finish af træbeklædningen gør det til det mørkeste værelse i lejligheden. Dens også det største værelse i lejligheden, da det har en vej til anden indgang til lejligheden (det er sjældent brugt). Dette skaber et akavet stort rum ved siden af ​​vores spisebord, der er svært at bruge. For nu sætter vi en sofa og et lille sofabord i rummet. Vi roterer ofte orienteringen af ​​vores spisebord hvert par måneder, vi kan ikke bestemme hvilken vej føles bedre !!

Tak, Hana!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.