hus ture

Hannahs hyggelige familiegård hjemme

Anonim

Navn: Hannah
Beliggenhed: Tupelo, Mississippi

Jeg er utrolig heldig at bo i mine bedsteforeldres hjem på landet, der plejede at være vores familiegård. Mit hus er et ombygget 4-pladsers hjem, som min bedstemor, Rooney, blev født i. Vi ved ikke præcis alderen af ​​hjemmet, men det blev bestemt bygget før 1936 (Rooney fødselsår.) Min grønne lille hus er helt Omkring af et hvidt hegnhegn og lige bag det er vores familie sø. Familiens legende er, at min store farfar var en baglæser tilbage, da vores amt var tørt, og derfor er kørslen cirkulær selv efter alle disse år.

Det er et 2 værelses hus med stue, køkken, vaskerum / veranda, badeværelse og meget mærkeligt passerer gennem værelse, der nu tjener som min skabet / dressing område. Huset blev bygget før klimaanlæg, og alle værelser er forbundet med hinanden med vinduer placeret for optimale krydstogter. Så der er mange døre og vinduer i dette lille hus.

Min stil er temmelig unik i min familie. De fleste af min familie foretrækker en mere traditionel stil hjemindretning, men jeg elsker bare FARVE! En stil, der kan findes i min familie, er kærligheden af ​​antikviteter og vintage skatte. Derfor er de fleste af mine møbler fra antikke butikker, loppemarkeder og sparsommelighed butikker.

Efter at have afsluttet college og arbejdede i et kontorjob i et par år, kom jeg til fredskorpset og var stationeret i Mongoliet. Muren hænger i min stue er en af ​​mine stoltheder og glæder. Det er en traditionel Khazak ger (yurt) væghængt, der er håndbroderet. Det er dateret med året 1965. Det har hængt i hvert hus eller lejlighed jeg har boet i lige siden. Efter fredskorps flyttede jeg til New Orleans og gik til kunstskole, så meget af kunsten i mit hjem er fra lokale kunstnere i NOLA.

Jeg flyttede hjem til Tupelo for at være tættere på min familie. Efter at være væk i over 6 år ønskede jeg at omgruppere og leve i et enklere tempo. Min bedstemor er min nabo nabo og min onkel og fætre bor over søen. Det er overflødigt at sige, at "du kan ikke gå hjem igen" er ikke altid sandt!

Tak, Hannah!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.