ejendom

HGTV's 2008 Dream Home: The Florida Keys Giveaway

Anonim

Dette kunne alle være din! HGTVs årlige Dream Home-konkurrencer er i fuld gang. I år er designer ejendom beliggende i Florida Keys. Gå ned for flere billeder (og detaljer) af præmiepakken på 2, 2 millioner dollar.

Selve huset er en 3-etagers, 3-værelses, fuldt møbleret kæmpe beliggende lige langs kysten. Vinderen modtager også en matchende Doggy Dream Home og en 2008 GMC Yukon. Du kan deltage i konkurrencen en gang om dagen frem til den 19. februar og vinderen vil blive underrettet i midten af ​​marts. Skal du prøve det?

Vi er altid lidt skeptiske over for disse slags konkurrencer. Vinderen kan vinde (købsprisen til) huset uden bindestreger, men få mennesker tænker på de umiddelbare og ublu skatter, brugsprisen ved at opretholde et hus i denne størrelse og alle de andre mindre glamourøse men dyre detaljer, der går langs med boligejendom.

Men lad os ikke tale dig ud af det! Tag en tur i hjemmet, og hvis det virkelig er din drøm, gå for det. Hvis du vinder, kan du altid sælge den gas-guzzling Yukon og rydde ud meget af Ethan Allen-eksplosionen indenfor.