hus ture

Holly & Ryan's Home "Fyldt med kreativ energi"

Anonim

Navn: Holly & Ryan
Sted: Peterborough - Ontario, Canada

Med støtte fra min mand Ryan hæver vi vores to døtre og tyske Shepherd Dublin i en 1300 kvadratmeter bungalow. Jeg voksede op i Peterborough og for to år siden flyttede vi tilbage til at være tættere på vores familier. Jeg er en kunstner og arbejde fra mit studie placeret i vores kælder. Min mand pendler til Toronto og arbejder hjemmefra på deltid.

Da vi så dette hus vidste vi, at det var det ene til os. Vores sidste hjem nødvendige opdatering og renoveringer, denne var flytte i klar. Vores stil er eklektisk - en blanding af vintage, midten af ​​århundrede og moderne.

Jeg elskede hovedetagen og det naturlige lys i køkkenet og stuen. Det er en dejlig plads til underholdende og baghaven er synlig fra køkkenet, som gør det muligt for os at se børnene leger i gården. Vores sidste hjem var en bungalow i et etableret kvarter, men vi manglede privatliv og træer. Så snart vi så gården fortalte jeg min mand, at jeg ikke engang skulle gå til en park. Vi har meget lave vedligeholdelseshaver og privatliv, som er fantastisk om sommeren.

Alle værelser er en stor størrelse, det eneste vi gerne vil opdatere en dag er, er det vigtigste gulv vaskerum. Jeg ville elske at have et vindue, og det er for øjeblikket dækket af væggen i badekarret. Den tidligere ejer var en caterer og gjorde en stor renovering til rummet. Vores sidste køkken havde hvid kabinet og metro flise, så det tog lidt justering for mig i dette rum. Jeg tror at male vægge en mørk grå hjalp binde granit og opdatere den.

Vi elsker at sidde i vores stue, da indbyggerne viser mange af vores samleobjekter. Et lille fjernsyn, legetøj, håndværk og bøger er pænt gemt bag disse døre. Vi har også et stort legerum i kælderen, der er fyldt med pigernes yndlings ting. Jeg samler kunst, min mand og jeg elsker fotografering, og mine malerier vises i hele vores hjem. Da vi flyttede ind, malede jeg hele huset. Jeg elsker farve, tekstur og mønster. Jeg elsker de mørkeblå vægge i vores soveværelse, jeg har ikke træt af dem endnu ... og jeg trætter hurtigt, du kan spørge min mand.

Maling af det vigtigste boligareal hvide gør det muligt for vores gallerivæg at skille sig ud. Jeg vil aldrig trætte af en god gallerivæg, min datter har en stor i hendes soveværelse, og vi har familiefotografier i trappehuset til vores kælder. Jeg tror, ​​at dit hjem skal afspejle dig, og at det er ok at købe stykker, du elsker, du finder et sted for dem et eller andet sted. Jeg er stolt af vores hjem, og jeg ved, at vores piger elsker at leve i dette rum. Det er fyldt med kreativ energi, og jeg tror, ​​at besøgende føler sig velkomne, så snart de kommer ind.

Tak, Holly & Ryan!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.