hus ture

House Call: Molly Meng af 8mm ideer

Anonim

Molly Mengs brevpapir, 8mm ideer, er en samling små kunstværker. Vi elsker især hendes lunefulde håndlavede collager, der ofte inkluderer vintage accenter. Og når vi får ordet, at hendes San Francisco-lejlighed er lige så charmerende som hendes kort, gik vi naturligvis på døren. Herunder giver Molly os et kig på hendes hjem og hendes studie.


Den osmanniske er fra Community Sparsommelighed, og den lyserøde sofa var en gave.


En nærbillede af hendes celadon samling.


Stolen, der holder bøgerne, er fra et Ohio loppemarked.


Metal og læder spisestue stole er fra en gammel læge kontor.

Hvordan ville du beskrive din dekorationsstil? Jeg ville kalde min stil sentimental hjemlig. Jeg har for nylig taget lager på brikkerne i vores lejlighed og indset, at de fleste hver eneste ting i vores hus er enten fra et loppemarked, en klassisk gadesøgning eller en hånd-down-down. Og jeg er overrasket over, at de alle er kommet sammen. Målet er, at den, der går ind, føler sig straks hjemme.
Da jeg boede i NYC, plejede jeg at ændre min lejlighed omkring hver måned - malen, møblerne, alt: nautiske tema en måned, stuerum den næste. Heldigvis giftede jeg mig med en person, der elsker at flytte møbler rundt så meget som jeg gør! Det er blevet en slags løbende vittighed blandt vore venner, "Hvor skal sofaen være i denne uge ?!"

Favoritsted i dit hjem og hvorfor? I stuen, med sin betagende udsigt, er hvor jeg tilbringer det meste af min tid, står og stirrer ud. Men vi skiftede for nylig vores soveværelse og kontor og soveværelset tager virkelig en stærk frontløbereposition som min yndlingsplads, fordi den er så hyggelig og varm, og jeg elsker at læse i seng eller få kaffe i seng på lørdag morgen ... men, så er køkkenet hvor så mange gode ting er gået ned gennem årene - gode måltider lavet, saftige samtaler. Selv om vores spisebord er i stuen, uanset hvad, alle kan lide at smække i det lille køkken. Jeg tror, ​​de er bundet.


Puderne på sengen er vintage og stoffet er fra hendes søsters butik, fransk general.


En nærbillede af den vintage pudebetræk, der hænger over sengen.


Malerierne over soveværelset hylde er af hendes bror, John.

Hvad er der på din natbord? Ca. et halvt dusin, halvlæsede New Yorker magasiner; en rigtig god børnebog, The Tale of Desperaux, anbefalede mig af min ven, der lærer 4. klasse; en blyant og pude af papir til midt-af-natten og tidlig morgen ideer og listeoptagelse; og en af ​​mine yndlingsstænger til at læse ved.

Favorit barndomsminde i dit hjem? Masser af redskaber i mit køkken tilhørte min bedstemor eller mor, som jeg skatter. Og Grover: Selvom han ikke sparker den på toppen af ​​sengen, regerer han stadig som et topart, jeg ville gribe, hvis der var en ild.

Favorite travel keepsake? Jeg samler sten / små sten fra de fleste steder, min mand og jeg besøger. Og der er denne lille metalhånd jeg fik i Frankrig, som du lægger i midten af ​​bordet og spinder, og den, der peger på, køber den runde af drikkevarer. Jeg elsker det stykke.

Nuværende inspiration (er) til dit arbejde? Auugghh, tons og tonsvis af ting inspirerer mig konstant! For stor en liste til faktisk lægge på papir! Jeg er helt inspireret af relationer - det gode, det dårlige og det grimme. Ved ord - passager jeg læste i bøger, graffiti jeg ser på fortovet, ting jeg overhøre folk siger. De børn, jeg underviser - de ting der kommer ud af deres mund, er altid en inspiration. Musik, musik, musik: Rilo Kiley, Regina Specter, Andrew Bird, Johnny Cash. Jeg er også meget inspireret af andre kunstnere (jeg ønsker jeg kunne liste dem alle): Mike McConnell, Erik Otto, Catia Chien - malere og illustratorer, der kan formidle så meget uden ord. Farver: celedon, robins æggeblå, chokoladebrun. Og min mand, som inspirerer mig til at arbejde hver dag med sin sans for humor, kreativ skrivning og hans uendelige støtte.

Favorithjem / design magasiner eller hjemmesider? Den nu afdøde Nest, Tokion, Dwell, Wallpaper, min søsters websted, fransk general, antropologi, Wary Meyers og gamle bøger.

Bedste lejlighedskøb i dit hjem og hvor fik du det? Gads! Det er et svært spørgsmål at svare på. Det meste i vores hus var en god handel: Sofaer - en fra en butik i Petaluma, den anden, der blev givet af os af en ven; det smukke soveværelse gardiner, som mine to søstre lavede til mig; det utrolige træværk omkring vores lejlighed, bygget af mine to brødre; cykelmaleriet, lavet af min bror, john. Faktisk er alle de malerier / kunstværker, der udføres af min bror, der hænger rundt om vores lejlighed - familieforhandlere kan være de mest givende gode tilbud!


Lige udenfor badeværelset, som har sine oprindelige fliser, er en vintage spejlsamling.


En close-up af en hylde på badeværelset.

Største splurge? Engang var det den "lille danser dame", som jeg købte for $ 100. Men det var år siden ... nu ser det ud til, at det er det næste, jeg virkelig vil, er ... Jeg spænder ikke meget, og dermed sparsommelseshoppen, der løber gennem hele mit hus.

Hvad er øverst på din liste over ting at købe næste til dit hjem? En ny seng. Vi kigger på organiske gummibeds - og hvis vi får det, bliver det svaret på den "største splurge"!

Favorit lokale ressourcer til møbler og tilbehør? Jeg er en ugentlig besøgende til Community Sparsommelighed. Og da mit studie ligger over Thrift Town, har jeg altid en undskyldning for at stoppe derinde. Jeg elsker Rayon Vert, The Apartment, Candystore og Aria Antikviteter.


Et vintage medicinskabinet rummer en samling kameraer.


Molly var venlig nok til at lade os ind i sit studie også. Her er blot nogle få snapshots af hendes arbejdsområde:

Tak, Molly! Hvis du vil se mere af hendes hjem og studie, skal du sørge for at tjekke Flickr-sætningen, hun satte sammen til Apartment Therapy. Der er mange flere billeder, som vi ikke kunne passe ind i dette indlæg! Og poppe over til 8 mm ideer til at forundre sig på sit brevpapir.