ejendom

The House Hunting Trick, der bare kunne vende alt rundt (bogstaveligt talt)

Anonim

Carla's Calm & Eclectic Collector Style

Hvis du ser hus efter hus uden at føle noget, klik, så er det lidt tidbit. Du har så meget at veje i dit sind, at du måske undlader at huske denne super enkle sandhed, der virkelig kunne gøre en forskel. Du har din liste over must-haves, og du har dine virkelig ønsker, men lad ikke denne ene ting stoppe dig fra at hoppe på et hjem, der måske bare er perfekt for dig.

Husk det: Du kan altid skifte op til formålet og placeringen af ​​værelserne i hjemmet!

Det layout, huset husker at have under din tur er ikke sat i sten! Udover visse specifikke værelser med faste formål - siger køkkenet og badeværelset - de fleste andre værelser er temmelig fleksible. Sandsynligvis mere, som du ville tænke.

Det betyder, at hvis du har dit hjerte indstillet på et solrigt frontrum til at fungere som dit kontor, kan du få det! Hvis du vil have dit soveværelse i den stille tilbage del, det er dit opkald. Det kan tage lidt ekstra indsats, men når du jonglerer så mange faktorer, er det kun en ting, der måske ikke er en deal breaker trods alt. Prøv virkelig at se hvert værelse for hvad det er: en tom skifer venter på at du får det til at fungere for dig.

Så fortæl os: hvordan ændrede du dit hus efter at du flyttede ind?

Redigeret fra et indlæg, der oprindeligt blev offentliggjort 9.19.2015 - TW