hus ture

House Tour: Anisa Eclectic Shrine

Anonim

Navn: Anisa du Plessis
Beliggenhed: Capital Park, Pretoria, Sydafrika
Type: Hus
Størrelse: 4.400 kvadratmeter, herunder udvendige bygninger
År har boet i: 14 og lidt år

Åbn diasshow

Anisa og Deon købte dette hjem for 14 år siden for sine smukke trykte lofter, trægulve og "stoep", der omgiver huset. Hun er excentrisk, flamboyant og farverig, og deres hjem spejler hendes sjæl på enhver måde! De er i færd med at renovere og dekorere efter et årti af OTT. Vi var heldige nok til at få et glimt af deres rede før den store opgradering!

>>

Åbn diasshow

Lejlighed Terapi Undersøgelse:

Hvad gør du for at leve ?: Jeg er og iværksætter med 4 butikker.

Hvad er dine håb og drømme ?: At være glad og gøre andre glade og fortsætte med at drømme stort! At blive inspireret af livet hele tiden og at give tilbage til samfundet for at berige andre liv

Min / Vores stil: Lidt skør, jeg tror. Jeg elsker farve og ord og kunst. Jeg vil beskrive det som eklektisk og excentrisk - noget unikt for mig. Jeg elsker alt hvad der er lavet med mening og lidenskab, især hvis det er lavet af nogen, jeg skatter og elsker som en kunstner, der er en ven eller de studerende, der arbejder i vores Décor Store. Min forretningspartner Francois er den bedste i verden, han er så kreativ og hjælper mig med at raffinere mit hjem. Uden ham ville jeg nok være tabt, da det ikke kun var at dekorere mit hjem, men også at drive forretningen.

Inspiration: Livet generelt er min inspiration - folk (deres forskelle), de vidunderlige farver og teksturer i naturen, dyrene, mine venner, mine kolleger og min familie - de er alle så farverige i personlighed og stil, at der aldrig er et øjeblik af kedsomhed. Hvad der også inspirerer mig, er de vidunderlige designwebsteder, der viser de mest fantastiske nye trends og udviklinger i indretning og design. Jeg trives på disse.

Favorit Element: Jeg elsker stof, specielt de udsmykkede rige og farverige stoffer, vi har adgang til i dag. De smukke rige farver og teksturer er fabelagtige at lege med og kan skabe sådan intriger og sjov. De vidunderlige sydafrikanske kunstnere, der designer og producerer hjemmelavede stoffer, er simpelthen fantastiske og kvaliteten er fantastisk. Jeg har også en lidenskab for gamle gamle møbler, der giver os mulighed for at indånde nyt liv i det. Jeg får altid en chill ned i ryggen, når jeg ser på billederne før og efter og se, hvilken magi vi har skabt.

Største udfordring: At finde gode håndværkere - enkeltpersoner, der ikke kun leverer overlegen service, men leverer et fantastisk produkt. Den anden udfordring er altid at sikre, at vi forbliver foran pakken, når det kommer til at sikre originalitet - livet er hurtigt, og det er også nye ideer. Der er sket en fantastisk opvågning i SA omkring hjemmebranchen, og der er et fantastisk udvalg af nye SA décor-produkter på markedet - det er vigtigt at holde øje med den internationale udvikling, samtidig med at tendenser sættes op.

Hvad venner siger: Nogle synes jeg er vild, men de fleste mennesker synes, at det er fabelagtigt, over toppen og generelt skildrer min personlighed og lyst til livet.

Stoleste DIY: Jeg er en ivrig strikker, og jeg hækler meget - så jeg laver rigtig smuk indretningsdykker og dejlige trøjer til mig selv og venner.

Største indulgence: Alt over toppen. Jeg elsker store ringe, masser af sko og fantastiske tøj. Jeg bruger også meget på mine hjem - jeg har et smukt hjem i Dullstroom på landet og en vidunderlig lås op og gå fladt i Natal South Coast. Jeg har meget sjov dekorere dem og kan tilbringe timer dag drømmer om mit næste hus projekt

Bedste råd: Ved hvad du vil, når det kommer til at dekorere dit hjem
Køb det bedste - hellere gem det, der spænder penge på noget, der ikke er dit første valg, ring i en dekorator, hvis du er i tvivl - men gør dit hjemmearbejde og sørg for, at den enkelte vil lytte til dine behov og din familie. Mest af alt har masser af sjov!

Ressourcer:

Køkken Hardware:: Jabu, min tømrer bruger reddede nederdele til at opbygge skabene. Jeg har også en ven, der gør fantastisk mosaik arbejde, mit køkken vil blive ombygget med mosaik tilbage stænk. En anden køkkenleverandør jeg beundrer er Peter Osbourne.

Tilbehør:: Disse er swap shop og loppemarked fund samt nogle kunst arbejde lavet specielt for mig. Jeg elsker at udtrykke ord på vægge og Francois skrev et vidunderligt inspirerende vers hele toppen af ​​min køkkenvæg.

Belysning:: Smukke lysekroner fra Radient Lighting. En fantastisk antikke lysekrone fra en lokal antikvitetsbutik og et meget dekadent engellys fundet i en indretningshop.

Maling:: Jeg elsker Plascon, og de har det mest fantastiske farvekoordinationssystem. Jeg er i færd med at male mit hjem inde og ude og vil bruge Plascon.

Art:: Jeg elsker arbejdet i Riaan Bosch, han har malet de fleste af mine vægmalerier, og jeg har mange af hans malerier i mit hjem

Tæpper og tæpper:: Mine tæpper blev købt fra en samler, der solgte mig et par stykker. Men smukke findes på auktioner til rimelige priser

Vindue Behandlinger:: Jeg har mine gardiner fremstillet på vores værksted og mellem Francois og jeg beslutter vi os for en stil og hvilket stof er bedst at bruge

Senge:: Nogle blev fundet i fantastiske antikvitetsforretninger, og andre blev købt eller fremstillet af mig af vores håndværkere.

Spisestue Møbler:: Mit spisestue er meget unikt og helt anderledes - det kunne være skræmmende for nogle. Jeg har en vidunderlig større end livet korsfæstet imod min væg med Lords bøn på latin subtly malet på væggen som en baggrund. Møblerne er rustfrit fransk træbord med store rustikke rattan stole.

>>

Åbn diasshow

Tak Anisa og Deon!

Vi har haft fantastisk respons på vores Apartment Therapy House Tour Submission Form. Mens vi vil arbejde med husejere i vores yndlingshuse til at udføre komplette ture, vil vi også dele det bedste som House Calls - korte, hurtige ture i læsernes hjem. Indsend dit hjem her.

Åbn diasshow