hus ture

House Tour: Doug's Home for the Holidays

Anonim

Navn: Doug Davis
Profession: Indretningsarkitekt - Dungan Nequette Architects
Beliggenhed: Mountain Brook (Birmingham), Alabama
Størrelse / Type: 2 soveværelse / 1 bad 1948 haven lejlighed, udlejes
År levede i: 5, 5 år

Doug er en AT-læser og pro designer der kom i kontakt med

Åbn diasshow

Dougs råd om ferieindretninger (sammen med flere billeder, sit spørgeskema og ressourcer) ligger under hoppet:

Billeder af Doug Davis

Dougs Holiday Decorating Advice: " Jeg har dekoreret til ferie begge veje: klassisk og over toppen, og enkel og mere moderne. I år gik jeg med sidstnævnte, og jeg elsker det. Jeg tog alle mine røde og grønne" typiske Juletøj til mit kontor og gik til en simpel, naturlig palet af birk, mos og klart glas derhjemme. Jeg købte et billig falskt træ og flockede det med sprøjtesnø i min bygningens gård. Vær ikke bange for at bryde normerne af ferieindretning og gøre noget unikt. Sidste år tog jeg al kunst ud af en væg i mit stue og hang en stor frisk krans i stedet for et træ med præsenterer stablet under en stor metalkurv. "

Dougs undersøgelse:

min stil: at låne et udtryk fra Thomas O'Brien, 'varm modernisme'

favorit element: Arkitektonisk set elsker jeg pebble dash gipsvægge og det enkle layout af min lejlighed. Jeg har flere møbler stykker, jeg skatter, især museet Mission-stil bibliotek, der tilhørte min bedstefar og valnød Eames DCM stole i min spisestue, som var mit første klassiske design køb.

største udfordring : Lejligheden har ingen trim eller uendelig detaljer - fladdørene er stål med lille 2 "bred trim, grundpladerne er lave og firkantede, og der er ikke loft eller vindues trim. Jeg var nødt til at finde måder at bringe interesse til hvert værelse, mens du stadig opretholder den enkle, naturlige palette, jeg ønskede at bruge i hele lejligheden.

Hvad venner siger: "Dette er den bedste lejlighed jeg nogensinde har været i."

største forlegenhed: den billige vinylflise i køkkenet og 80'ernes elfenbenfarvede apparater - du kan ikke ændre alt i en leje!

stolt DIY: Selvom det er en leje, vidste jeg, at jeg skulle være her i et par år; så jeg trak den billige lejlighedskvalitet tæppe og malede alle mine trægulve trækul og malede derefter væggene og trim i hvert værelse. Disse forholdsvis enkle og billige ændringer forvandlede stedet fra standard lejlighed til noget, der følte sig som et rigtigt hjem.

største overbærenhed: Jeg har brugt mange penge på kunst på det seneste - når du udsmyker på et budget, er det ikke altid den første ting at købe, men intet slutter et værelse bedre end et originalt maleri eller tryk.

bedste råd: Når jeg flyttede ind i denne lejlighed, havde jeg bare eksamen fra college. Jeg blev af med alt, der lignede en 'college lejlighed' og begyndte frisk. Det tog nogle år at opbygge en samling gode ting, men det er rart at kunne se tilbage og ikke have en dårlig sofa eller billig spisestue til at skulle arbejde rundt. At tage din tid og have en plan er absolut den bedste vej at gå, hvis du ikke kan gøre alt på én gang. Jeg har stadig flere ting, jeg gerne vil tilføje til mit sted, men fordi jeg har dekoreret med en plan og undgået fristelsen til at gøre alt på én gang, er tingene ikke mærkbart fraværende eller ude af sted.

min drøm Kilde : Oly Studio - en linje, som jeg bruger til kundens hjem, men kan ikke helt råd til mig selv endnu! Jeg vil også have nogle Thomas Paul puder til min Gæstesoveværelse.

Ressourcer:

Maling farver er Sherwin Williams og Benjamin Moore.
Stue møbel er Pottery Barn og Rowe, skrivebordsstol er Herman Miller - ligesom spisestue stole.

Seagrass tæpper i hele er fra Natural Area Tæpper, som er en fantastisk online ressource jeg opdagede.

Tilbehør og kunst er fra en række kilder, især Tracery Interiors (Rosemary Beach, Florida), Home Furnishings, Parkside Home og Garden, Naked Art, Stray Cats Antiques og Richard Tubb Interiors (hele Birmingham og Alabama).

Jeg plejede at købe alle mine rammer på Pottery Barn, indtil jeg indså, at du kunne få den samme ting (eller bedre) fra Target.

Min top hemmelige kilde til køligt keramik og spejle er Hobby Lobby (ikke fortælle!)

Jeg er heldig at have arvet nogle af mine bedste stykker fra min familie.

Mange tak til Doug for at dele sit hjem med os! God ferie!

Åbn diasshow