hus ture

House Tour: Giulia's 'Fantasy Girl' Formula

Anonim

Navn: Giulia
Beliggenhed: Park Slope, Brooklyn
Størrelse: 900 sqft, en-bdrm co-op
År levede i: 1, 5 år

Designet til at være enhver 'piges fantasi' Giulias nye hjem er en meget mere præcis afspejling af hendes smag og præference end hendes sidste levende situation.

Åbn diasshow

Giulia har public relations for Harper's Magazine og skriver et memoir med opskrifter, der udløber næste år. Hun er en vidunderlig vært og tager etikette alvorligt. Jeg ankom og blev mødt med hot apple muffins! Den ene undtagelse, ifølge Giulia er "når folk kommer over til middag, viser jeg dem mine skabe og det er forkert."

Et udstillingsvindue til dem, der omdanner deres boliger til boliger via innovativ indgriben Har du en ide til en husrejse? Lad mig vide!

For alle House Tours, klik her!

Åbn diasshow

Da Giulia fandt denne lejlighed og flyttede ind, var meget af det allerede opgraderet til dets nuværende malede træ, strømlinet tilstand. Giulia erstattede det meste af hendes tidligere lejlighedens indhold, men holdt vennernes kunst og familie arvestykker. Hun købte den type møbler og tilbehør hun altid havde forestillet sig at eje. Uanset om stykkerne kom fra Target, ABC Home, JC Penney eller DWR, fremkaldte udseendet, hvad Giulia forestillede sig som det ultimative hjem, der serverede hende ethvert behov.

PÅ OVERVÅGNING :
Stil : Eklektisk overkommelig
Inspiration : Mine barndoms fantasier om, hvad en voksen lejlighed skal være.
Favoritelement : Det uventede sollys
Største udfordring : Manglende plads til at sætte en kost og moppe.
Hvad venner siger : Ingen kan hjælpe med at blive imponeret, men det kan bare være fordi jeg forventer, at de skal være, og de er gode venner.
Største forlegenhed : Nogle gange går min ovn i brand eller udvikler en røg tilstand, det sker altid, når jeg er underholdende.
Træteste DIY : Mit trådløse højttalersystem: Jeg kan lytte til den samme musik samtidigt i stuen, soveværelset og køkkenet. Mænd kan ikke tro, at jeg var i stand til at koble det op helt alene.
Største indulgence : Den romerske nuancer i mit soveværelse. Jeg vælger min soveværelse maling farve for at matche nuancer, der var tilbage af den tidligere ejer; det gjorde det ikke. De nuancer jeg købte koster mere end det gjorde for at male hele lejligheden.
Bedste råd : Deltag kun personer, der ikke ejer noget af deres eget. Du vil ikke ende med at leve med en person med mange ejendele, der vil skyde din omhyggeligt udtænkte vision. Jeg ser efter marxister, eller de hjemløse, der ikke har mere end en rygsæk fuld af ting.
Dream Source : The Paris Apartment på East 1st Street.

Åbn diasshow