hus ture

House Tour: Haldane Martin's White Nest

Anonim

Navn: Haldane Martin
Beliggenhed: Cape Town, Sydafrika
Størrelse: 810 sq.ft.
År levede i: 0 - vi skudt dette rum i den allerførste uge han flyttede ind!

>>

Åbn diasshow

Da Haldane blev enige om en husrejse, mindre end 48 timer efter at han var flyttet ind, ville man forvente det normale kaos, som flytningen bringer. Vi undervurderede dog helt klart beslutningen om denne succesfulde møbeldesigner og iværksætter fra Cape Town. Han var en mand på mission for at få sin rede klar og livlig på ingen tid.

>>

Åbn diasshow

Haldane afslører senere; dekorere dit eget rum, som en møbel designer kan være en ægte forbandelse, søgen efter perfektion er uendelig, derfor jo hurtigere bliver det gjort, jo bedre! Huset var i en lurvet tilstand, da han købte det, men at skabe et "rent lærred" viste sig at være en vindende opskrift. Han malede hele fladhvide, herunder de beskadigede gulvbrædder, han introducerede derefter farve til den hvide rede, ved at male funktionelle vægge i en primær farve. Haldane er et kreativt geni, og hans designs kan ses i hele hans hus, og det er ikke overraskende, at han laver bølger med sine designs verden over. Haldans livsfilosofi afspejles i hvert eneste stykke, han skaber, og han drømmer om at yde et positivt bidrag til udviklingen af ​​kulturen gennem hans kreative arbejde som designer og lærer. Se hans samling hos: Haldane Martin.

Ved undersøgelse:

Min stil: Moderne sydafrikansk
Inspiration: Den rigdom af kreativitet, jeg udsættes for i Cape Town.
Favoritelement: Mit hvide gulv, og lejlighedsvis fede streger med rene primære farver på de ellers neutrale gråmure. Det "løfter" rummet og giver en moderne kant til en ellers ganske konventionel victoriansk bygning.
Største udfordring: Ikke besat af hver eneste støvforskydning på mit rene hvide gulv! Jeg er sikker på, at jeg vil give slip på dette, når jeg slår mig ind i mit nye rum, og som ordet bliver lidt mere "slidt" i.
Hvad venner siger: Jeg har ikke haft mit hus opvarmning endnu! ..
Største forlegenhed: Leve med den uberørte ydre gårdsplads, som jeg endnu ikke har fået. Meget svært for perfektionisten, at jeg nogle gange er!
Stoleste DIY: Jeg hader DIY! Jeg har ansat entreprenører til at gøre absolut alt.
Største overbærenhed: Min Fiela fjerkroner, det er et af mine egne nye designs. Det bringer en blød engelsk stemning til min stue.
Bedste råd: Kend dig selv, elsk dig selv, udtrykk dig selv (uden at blive selvoptaget narcissist!) Dette er den sjældne luksus at være single, som jeg lige nu nyder.

>>

Åbn diasshow

Ressourcer:
Køkkenapparater og hardware: Overalt
Møbler: Alt fra mit eget firma HALDANE MARTIN. New Slant modulære hyldesystem. Riempie Sofa, Vægtløs Sofabord, Vægtløs Rund Glassbord og Vægtfrie Tubestole.
Belysning: Eksisterende og fra mit eget firma HALDANE MARTIN. Fiela fjer lygter.
Hvid blomsterkugle af Heath Nash i mit soveværelse.
Tæpper og tæpper: Inguni Cow hide - African Game Skins
Vindue Behandlinger: Gardiner - St Ledger & Viney Print designet af Cathy O Cleary
Senge: Hovedstøtte Pude af Helen Melon, Rund meditationspude af Jenny Gifford
Kunstværk: Dagligstue: Sue Pam Grant (tæthedsserie), Spisestue: "Det er smukt her" wire krog af Heath Nash. Andet kunstværk "Mary & Joseph" af Zimbabwe wood carvers, Wire & Bead dyr fra Heartworks på Biscuit Mill.
Maling: LT Discount Paint

>>

Åbn diasshow

Tak, Haldane!

Denne House Tour kommer fra Liezel Strauss, en verdensomspændende rejsende og ny bidragyder på ApartmentTherapy DC!

Åbn diasshow