hus ture

House Tour: James og Rui's Prefab Paradise

Anonim

Navn: James og Rui
Beliggenhed: Eliot, Maine
Type: Moderne Prefab Home
Størrelse: 2.000 kvadratmeter af færdig boareal
År levede i: En og en halv

Da James og Rui var klar til at bygge på deres søområder, kontaktede de arkitekten Rocio Romero. Den Missouri-baserede designer er kendt for sine minimalistiske præfabrikerede boliger, der ankommer fladt og kan gå op om et par måneder. James og Rui arbejdede med Rocio for at udvikle en standard LV Home (Rocio's varemærke design) med et brugerdefineret interiør, der ville få mest muligt ud af deres utrolige naturlige omgivelser. Højdepunktet i dette hjem er absolut synspunkterne.

Åbn diasshow

Åbn diasshow

Takket være James, Rui og Donna på Rocio Romero for at sende os billederne og give os et kig ind i deres hjem fra start til slut. Nyd diasshowet (og klik nedenfor for at få flere oplysninger om, hvordan dette hjem blev bygget).

Selvom det minimalistiske design af et præfabrikat hus ikke er for alle, virker det for James og Rui. Deres hovedprioritet var at fremvise landskabet omkring deres hjem, og den ekstra æstetiske gør synspunkterne omdrejningspunktet i dette hus.

Der er også nogle fordele ved præfabrikken bygning. Det er grønnere på nogle måder end den traditionelle konstruktion: Materialerne er fladpakket for at minimere forsendelsesomkostninger og -emissioner. Mange præfabrikerede boliger er designet til at rumme grønne opvarmnings- og kølesystemer, og de dybe vægge i James og Rui's hjem øger energieffektiviteten med næsten 50 procent sammenlignet med traditionelle boliger.

James og Rui's undersøgelse:

vores stil: ren og enkel

Inspirationen: Vandfronten og brugen af ​​naturligt lys.

favorit element: mængden af ​​naturligt lys.

største udfordring: webstedet og adgang til det.

hvad venner siger: jeg elsker det eller ej min stil men forbindelsen til ydersiden og mængden af ​​naturligt lys er fantastisk!

stolteste DIY: Flisegulvet.

største overbærenhed: fuld højde døre og rammer.

bedste råd: gør det!

vores drøm kilde: roio romero

Ressourcer: IKEA, IKEA, IKEA

Da James og Rui bestilte deres hjem, tog det ca. en måned at lave de præfabrikerede dele i Perryville, Missouri. De blev sendt til Maine på en flatbed lastbil og samlet bit for bit. James og Rui hyrede en entreprenør for at opbygge hjemmet, tage sig af el- og spildevandskoblinger og installere vinduer. De reddede lidt penge ved at male gulve selv. (Vi tror, ​​de gjorde et godt stykke arbejde.)

Selvom mange præfabrikerede boliger ikke er masseproduceret på en skala, der giver mulighed for lave priser, kommer LV Home på lige fod med eller lidt under omkostningerne ved at opbygge et normalt stokbygget hjem. Sammenlignet med brugerdefinerede moderne design er prisen relativt overkommelig, i gennemsnit ca. $ 120- $ 195 / kvadratfod inklusive fragt, grund og efterbehandling.

Tak til James og Rui for at dele deres hjem med os!

Åbn diasshow