hus ture

House Tour: Michels Starter Home

Anonim


Navn: Michelle

Placering: Chelsea

Størrelse: 450 Sqft. 1-bdrm ejet condo

År levede i: 3 måneder

Michelle startede fra bunden. Fra en andel, til hendes forældres hus, til en sublet og endelig her for at starte sit eget hjem, ville Michelle gøre alt lige denne gang ...

Klik nedenfor for diasshow og interview

Åbn diasshow


Se alle billeder på en gang

Michelle skabte et fundament af neutrale toner og tilføjede strategiske farveudbrud via tilbehør, som hun kunne erstatte, da hun var træt af dem. Efter at have boet i Chelsea før, var Michelle meget bekendt med boligdesignbutikkerne i nabolaget. Hun brugte næsten alle disse lokale ressourcer til at forsyne hende hjem.

For at tilpasse rummet har Michelle lavet et par elementer for hånd, tilføjet planter, hvor det er muligt, og malet, malet, malet. Der var en masse albuefedt, der gik i at omdanne det fra et generisk et-soveværelse med meget lidt lys. Ikke alene tog Michelle meget tid og energi, hun indgav sin mor til at hjælpe i de større tømrerprojekter!

Diasshowet siger det hele! Fra stærk og livløs til varm og designet opnåede Michelle succes gennem hårdt arbejde og flittig forskning - for ikke at nævne evnen til at holde planter så smukke uden sol ?!

Michelle undersøgelse :

Stil : Moderne komfort med Michees egen personlige flair

Inspiration : Selvom jeg ikke er en stor fan af reality tv-shows, var jeg helt inspireret af HGTVs Design Star og Bravo's Top Design. At se andre mennesker tage udfordringen med at omdanne leveområder hjalp mig til at lære om, hvad jeg kunne lide og hvad jeg ville gøre anderledes.

Favoritelement : "Transformator" tabellerne! Den massive træ spisebord er perfekt til diskret stashing min minibar og det roterende glas sofabord er som funktionel kunst.

Største udfordring : Maksimere det lille rum ved ikke at overvælde det med for mange "stuff". Hvorvidt at holde den dekorative pejs eller ikke, var under meget debat, men til sidst besluttede jeg mig for at tilføje et element af varme til stuen.

Hvad venner siger : "Hyggeligt, trøstende og dejligt - åbenbart besat af nogen, der nyder stil, men ved hvad" hjemme "betyder. Hvis jeg havde dette sted i byen, ville jeg aldrig gå ud!"

Største forlegenhed : Den twiggy floor plante, der langsomt går skaldet i hjørnet af min stue. Nogen har tips om en let at pleje gulvplante, der kræver lavt sollys? (Og sig ikke at få en falsk!)

Træteste DIY : Jeg malede hele lejligheden selv, hvilket omfattede lange uhyggelige timer med priming og maler alle dørkarme og lister. Jeg er også lige så stolt af et par mindre DIY'er i soveværelset, som det malede lærredpanel kunstværk, genstøbte ottomaner, stof opslagstavler og træbeklædning til kedlen i skabet.

Største indulgence : Den smukke massivt træ seng (ved Baronet), overdådig madras og sengetøj i egyptisk bomuld. Jeg besluttede at sprænge på sengen siden min absolutte skyldigste glæde sov i.

Bedste råd : Tankevækkende planlægning er en fantastisk måde at sparke start på dit projekt, men prøv ikke at gøre alt på én gang! Nogle gange tager selv nøjagtige målinger ikke højde for, hvordan alt sammen passer til sidst. På den anden side, hvis du ser et emne, du virkelig elsker, skal du ikke forsinke med at købe det, fordi det som jeg har lært, ikke altid er tilgængeligt.

Dream Source : De snesevis af moderne boligmøbelbutikker i hele Chelsea. Jeg tilbragte flere weekender - før afslutningen af ​​mit nye hjem - bare gå rundt i nabolaget!

Åbn diasshow


Se alle billeder på en gang

Har du en ide til en hustur? Lad mig vide!

For alle House Tours, klik her!

Åbn diasshow