hus ture

House Tour: Moses 'All Vintage hele tiden

Anonim

Navn: Moses
Beliggenhed: Twin Peaks, San Francisco
Favorit: Den originale 1940s køkkenhaner, der kommer lige ud af muren

>>

Åbn diasshow

"Jeg kan ikke leve i et hvidt eller hvidt rum, " siger Moses, når vi taler om den blå væg i hans soveværelse. Faktisk malede han væggen blå den dag han flyttede ind for ikke at skulle tilbringe en nat i et hvidt muret rum. Mørkeblå, siger han, hjælper ham med at sove. Moses er en historisk preservationist, og det viser. Udover at bevare arkitekturen som et erhverv bevarer Moses historien via hans garderobe, hans samlinger og hans bil. Fra sin hånd prægede visitkort til sine antikke arkiver indgår Moses en mere elegant og civiliseret æra.

>>

Åbn diasshow

Der er så meget at tage med og så mange historier, der skal fortælles, da de tog to Moses hjem. Artefakterne er florerede med en fortid og er smukke. Moses behandler familien arvestykker og den adopterede historie "instant familiemedlemmer" med samme opmærksomhed og respekt.

Nogle af stykkerne kommer fra hans familiens 300-årige New Hampshire-bondgård, som den mursten, han bruger til at åbne sin soveværelsesdør eller brystet foret med den tidlige 1800-tallet New England-nyheder, at hans far ville smide væk.

Gården har været i familien siden starten, men familien har været omkring disse dele endnu længere. Andre stykker findes ved flittigt at skure eBay eller antikke butikker for de mest marginaliserede objekter.
Moses lister sine fetisher for mig med stolthed: krom (sædvanligvis i form af hubcaps), valises (gamle kufferter), vintagebånd og bowties, Olivetti skrivemaskiner og andre folks familiebilleder. Moses pegede på et portræt af et meget stramt kvindes portræt på muren på biblioteket og sagde: "Hun kom ud af samme låve som dette sybord" - med henvisning til et ejendomssalg i Vermont, hvor begge blev købt.

Det er klart imponerende, at bibliotekets faux træpaneler er indført af Moses. En gang en husmaler ved handel mødte Moses først væggen brun, og brugte derefter en olieblyant til at tegne linjer, som ville repræsentere panelrillerne, og færdiggjort ved at "trække" trækornet med gelplet og en skumbørste. Han brugte et billede fra "The Art of Faux" for at inspirere sin teknik.
Hans roommate Brian, en computer guiden, ejer dette lodret spredt Twin Peaks hus og bidrager til den unikke kvalitet af hjemmet via hans tech inspirerede interventioner og en kunst påskønnelse.

Hele hjemmet er kørt på solenergi, herunder varmt karbad. Brian har bestilt den samme kunstner, der skabte venus flyvefældet BBQs i baghaven for at skulpturere metalbjerggetter, der vises på taget, i haven og går op foran facaden.

Brian viser, at bjerggeder på 600 fod over havets overflade er mere passende end flamingoer, men så godt et vartegn ved vejledning.

>>

Åbn diasshow

(Redigeret fra et indlæg, der oprindeligt blev indsendt af Jill på AT: NY den 07.06.05, og igen på AT: NY den 06.12.06)

(Opdater 08/08: De BBQs vist i diasshowet blev oprettet af Daniel Hopper. Flere billeder kan ses her.)

Klik her for at se alle House Tours

Åbn diasshow