hus ture

House Tour: Tara's lille San Francisco Hodge-Podge

Anonim

Navn: Tara
Beliggenhed: San Francisco
Størrelse: ~ 400 sq ft.
Årene boede i: 1.5

Bare se på billederne af Tara's lejlighed, du ville sværge, hun har flere værelser til at sprede sig ud i. Du ville have det galt. Hun bor på mindre end 400 kvadratmeter, men det er en tilfældigt elegant, ryddig og velovervejet udnyttelse af rummet. (Hun passer endda med et soveværelse i et stort lofts walk-in closet.)

Åbn diasshow

Har du en ide til en hustur? Lad os vide!:
sf (at) apartmenttherapy (dot) com

Min stil: I øjeblikket er det en hodge-podge af ting fundet billigt, enten fra craigslist eller Ikea. Det er sikkert et igangværende arbejde.

Inspirationen til mit hjem: Jeg beundrer virkelig David Netto og Tom Scheerer. De blander elegance og lethed og skaber afslappede atmosfærer, der ikke er sjuskete. (Er det fornuftigt?) Når jeg ser på deres porteføljer, er der altid værelser, der får mig til at komme ind i billedet og krølle op med en god bog og nyde mine omgivelser. Jeg fortæller konstant designbøger (min favorit er "The New Apartment") og læser forskellige magasiner og surfer på internettet og ser på billeder (tak AT!) Og spekulerer på, hvordan jeg kan indarbejde nogle af de gode ideer / ser ind i mit eget hjem. Sandfærdigt, jeg er overinspireret nogle gange - jeg kan godt lide mange forskellige udseende og har ikke helt bestemt mig selv. Endnu.

Favorit element: Mine bøger. I øjeblikket er de stablet tre dybt på en billig bogreol. Min drøm er at en dag har hylder og hylder af dem og en stor behagelig sofa at læse dem på. Fortrinsvis en sofa ved siden af ​​et stort vindue. Lad andre kvinder samle punge og sko

.

bøger til mig, tak. Et nært andet er mit køkken. Det er grimt, men jeg kan godt lide, at det er uforholdsmæssigt stort og er velegnet til madlavning.

Største udfordring ved at designe mit hjem: Tilpasning af alle de områder, jeg vil have i mit hjem-stue, spisestue, soveværelse, skab osv. - til stort set stort (er lille) værelse. Jeg ofrede et walk-in closet for at gøre mit sted til en lejlighed med 1 soveværelse. Det virker for mig.

Hvilke venner siger om mit hjem: "Wow. Det er virkelig rent." Eller "Du sover i et skab?" Får det ikke dig at føle klaustrofobisk? "

Største forlegenhed i mit hjem: Jeg er ikke fan af køkkenskaberne (grimme 70's leje), køkkenbordet (under kontaktpapiret er det forfærdeligt gul) eller de aldrende linoleumgulve. Så jeg tror, ​​at min største forlegenhed er køkkenet. Jeg har heller ikke nogen kunst i stuen. Snart

.

Træteste DIY: Jeg tumlede min næse på ejendomsforvaltningen og gik videre og malede min lejlighed. Det var både sværere og lettere end jeg troede det ville være. Mit råd: tag din tid med præp-arbejdet. Det gør en forskel. Stedet gik fra intetsigende, maskerende tape hvid til en pinky-lilla grå, der passer mere til min smag.
Største overbærenhed i forhold til mit hjem: Jeg antager fladskærms-tv.

Bedste råd givet eller modtaget: Jeg kan virkelig godt lide William Morris: "Har intet i dit hus, som du ikke ved at være nyttigt, eller tro på at være smuk."

Drømskilde for ting: Conran Store. Okker. Enhver uafhængig møbelproducent. Eventuelle møbler, der har "karakter" uanset kilde.

Ressourcer:

Hårde hvidevarer:

 • Alle originale til lejlighed. Nå, jeg købte percolator / kaffemaskine - det er en Cuisinart, og jeg elsker det

  Hardware:

 • Desværre er det helt originalt i lejligheden. Intet lyst

  Møbel:

 • Sofaen er fra en lokal butik kaldet Sphere Designs. Det er en knock-off af en DWR sofa, tror jeg
 • TV / medieskabinet, bogreol, spisestue, køkken slagterblok og blå gardiner er fra Ikea
 • Spisebordet, bordet, bordet og lampen er alle craigslist fund
 • De brune gardiner (romersk nuancer) er fra Target

  Tilbehør:

 • Puder er Ikea og Crate and Barrel
 • Sengetøj er Ralph Lauren
 • Sort vase er en gave fra Mexico

  Belysning:

 • Lampen er fra craigslist, men jeg synes, det er en mållampe

  Maling:

 • Ace Hardware (Silver Down in entryway, Pomona Pale i stuen)

  Gulvbelægning:

 • Original til lejlighed

  Tæpper og tæpper:

 • Område tæppe er fra Crate and Barrel

  Vindue Behandlinger:

 • IKEA (blå)
 • Mål (brun)

  artwork:

 • Michel Sowa udskriver
 • Keep Calm plakat er fra Storbritannien

  Tak, Tara!

  (Redaktørens påmindelse:
  Når du forlader kommentarer, skal du spille godt, eller du bliver bedt om at forlade sandkassen.)

  Åbn diasshow