hus ture

Howard Bragmans moderne Laurel Canyon Home

Anonim

Navn: Howard Bragman & Chuck O'Donnell
Sted: Laurel Canyon - Los Angeles, Californien
Størrelse: 4.000 kvadratmeter
År levede i: 8 år - egen

Velkommen til hjemmet til Howard Bragman og hans mand Chuck O'Donnell. Tucked vej op fra Mulholland, de deler et 3 soveværelse 2 badeværelser hus komplet med en pool og højt hvælvede lofter. Howard er grundlæggeren af ​​Femten Minutter, et kendt Public Relations firma, hvor han arbejder hårdt for at repræsentere klientens og virksomhedernes øvre echelon. Derhjemme nyder han et lokalt tilbagetog komplet med behagelige sofaer, indsamlet kunst og bedårende hvalpe. Howard's hjem blev introduceret til mig af LA Designer Landon Cole, der havde en hånd i de fleste af møblerne.

Åbn diasshow

Hvert værelse er farverigt, levet i og udsmykket med memorabilia af familie og kære. Jeg var især enamored med hans samling af fotografering, som linjer den vigtigste hallway forbinder soveværelserne. Hans pool og gårdhave er en lille oase dedikeret til fuld hvile og afslapning, med mange polstrede lænestole og borde - perfekt til en fridag eller en søndagsgrill. Dette hjem følte sig imødekommende, komfortable og meget private.

Da Howard møblerede sit hjem, havde han dekorationstaster og brugerdefinerede møbler designet på Landon Cole's LA showroom. For eksempel stole i biblioteket, som blev købt og specielt polstret for at passe til værelset. Landon forklarede også, at en brugerdefineret platform king size seng designet til at passe soveværelse. Du kan se et fantastisk eksempel på kabinettet, som Landon også hjalp med, i minibaren fra alrummet.
God fornøjelse!

Åbn diasshow

Lejlighed Terapi Undersøgelse:
Min stil: Zen
Inspiration: Nabolaget
Favoritelement: Fred og ro
Største udfordring: Min entreprenør
Hvad venner siger: Alle føler sig behagelige, det er som et klubhus
Største Forlegenhed: Ingen
Stoleste DIY: Biblioteket
Største indulgence: Drej et soveværelse i master bad med spabad, dampbad osv
Bedste råd: Lyt til huset
Drømmekilder: Jeg ser meget af HGTV, og i et nyligt show holdt folk sammen med deres huse sammenlignet med luksushoteller. Vores hus er et hjem, ikke et luksushotel. Der er billeder og kunst og personlige ting rundt omkring. Jeg ville aldrig give det op.

Åbn diasshow

Ressourcer af note:
Landon Cole Møbler!

Åbn diasshow

Tak, Howard og Chuck!

Billeder: Bethany Nauert

• HOUSE TOUR ARCHIVE Tjek her forbi husrejser
• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktionen gennem vores formular til indgivelse af husturer.
• Er du designer / arkitekt / dekorator interesseret i at dele et boligprojekt med Apartment Therapy-læsere? Kontakt redaktionen via vores Professional Submission Form.

Åbn diasshow