hus ture

James 'håndlavede Highland Park Home

Anonim

Navn: James Burial og hans søde hund, Penny
Beliggenhed: Highland Park; Los Angeles, Californien
Størrelse: 600 kvadratmeter
År levede i: 9 måneder; lejet

Jeg mødte James for nogle år siden på SHOPCLASS, hvor han driver showet i alle ting vintage. Jeg regnede med, at han havde en stor anerkendelse og ærefrygt for møbler fra midten af ​​århundrede og detaljer fra årtier tidligere, og da jeg hørte at han havde lavet sit eget spisebord og stole, vidste jeg, at jeg måtte invitere mig selv til en tur. Jeg er så glad han sagde ja.

Open House Tour

Open House Tour

Da jeg kom over for at besøge James for denne tour, fortalte han mig om sin kærlighed til vintage og forklarede, at det var ret en overgang, der flyttede ind i en 1-værelses lejlighed efter at have boet i sit eget MCM ranchhus i Portland. Han handlede den mørke, dystre regn for endeløse sommerdage - og hidtil har ikke haft nogen beklagelse. "Min stil har helt sikkert ændret sig i de to år, jeg har været i Los Angeles. Før mit skridt fra Portland stræbte jeg efter perfektion med mit 1961 ranchhus (tungt på kitsch). Min nuværende stil har nok mere til gøre med at være nedsænket i det eklektiske miljø i mit arbejde hos SHOPCLASS og vores søsterbutik, Amsterdam Modern (ejerne af dem har været generøse med deres viden, tid og rabatter!), end med livsstilen og kulturen i Los Angeles. elsker dog stadig nogle kitsch. "

Han har klart en evne til at designe et hyggeligt og levedygtigt rum, selvom han indrømmer, at hans problem er "redigering" ned. James mener, at når det kommer til at designe et hjem, er det væsentligste at gøre det til dit eget. Han siger "til helvede med" tendenser og siger, hvis du elsker det, få det. "Kan du lide den grimme stol? Det gudskræmmende maleri? Skopæler? De er dine! Gør hvad du vil! Med en undtagelse: lad du ikke stable bøger under genstande. Denne praksis er uacceptabel. Bøgerne er til læsning og kræver let adgang. De fortjener bedre end at være piedestaler for nogle Target lampe. Alvorligt. Gør det ikke. "

Jeg er sikker på, at hans flytning fra et fuldstilet hus op i Stillehavet Nordvest til en mindre, nedredet lejlighed fortalte ham meget om at holde fast i det, der er mest betydningsfulde - eller i det mindste hvad han følte han værdsat mest. "Jeg har flere ting lavet af familie og venner spredt omkring mit sted. I ilden er det de ting, jeg skal samle sammen med Penny-baby-geit og en krukke jordnøddesmør." Samlet set er hans samling af records (som er opført i fire meget imponerende håndlavede rekordstativer), hans store vintagemøbler, sit lyse, lykkelige køkken og hans eklektiske kunstsamling alle med til et godt hjem med masser af karakter.

Open House Tour

Lejlighed Terapi Undersøgelse:

Min stil: Natur dreng ned fra bjerget.

Inspiration: De udendørs, rolige steder, Ray Eames kontor.

Favoritelement: Sollys.

Største udfordring: Hvid hund hår. Masser af det. Og skovækninger.

Hvad venner siger: "Uh, du har en masse træ og planter." Er ligeglad. Jeg kan godt lide træ og planter.

Største forlegenhed: Jeg har problemer med at redigere, arrangere og ellers organisere tingene i mit hjem.

Stoleste DIY: Absolut de møbler, jeg har lavet, herunder mit spisebord og stole, rekordstativerne, køkkenbord / skrivebord og natborde. Jeg tager møbler design klasser med Dewey Ambrosino på Art Center at Night. De har fantastiske instruktører klar til at dele deres evner og erfaring, samt en god facilitet til at lave nogle savsmuld. Uanset hvor du er, skal du finde et sted at lave ting. Du kan gøre det.

Største indulgence: Bøger. Mere end jeg nogensinde har læst.

Bedste råd: Det er fristende at købe dine møbler i store kædeforretninger. Ofte er disse stykker lavet med skummede materialer, der ikke er bygget til at vare, og er stort set morgendagens affald. Alle har brug for et shower curtain, bestik og lagner, men for møbler checke lokale vintage / thrift / antikke butikker og loppemarkeder. Det kan tage lidt at søge, men hvad har du mere på? Du vil ikke have en cookie cutter hjem, og uanset hvad varens oprindelse, ved at købe dine møbler brugt du i høj grad garanteret, at dine penge bliver brugt lokalt. Kan du se mig op på min høje hest? Jeg fik ham forejede.

Drømmekilder: En slags tidsmaskine og periode passende penge.

Open House Tour

Ressourcer

INDGANG

 • Keramiske planter potter: Grog Clay Co
 • Maleri af en mand: Ashley Goldbergs afviste thrift finds
 • Planter: for det meste fra Echo Garden i Highland Park

STUE

 • Dobbelt lampe: SHOPCLASS
 • Falcon stol: Amsterdam Modern
 • Læderstol: Amsterdam Modern
 • Hunde Attacking storyboard: Revival Furniture, LA.
 • Mange andre tilbehør: SHOPCLASS

SPISESTUE

 • Spisebord, stole og rekordstativer: lavet af mig! Jeg har det godt!
 • Indrammet collage: af Xochi Solis
 • Indrammet "Houndy": af Dan Schechter
 • Indrammet kraniet foto: af Ryan Flynn

KØKKEN

 • Keramiske gryder: Grog Clay Co
 • RONIS plakat: ved BOSSSDOG tilgængelig på Pizza Party HQ
 • Tomado metalhylde: Amsterdam Moderne

KONTOR NOOK (I KØKKEN)

 • Ash bord / skrivebord: ved mig! Jeg er den bedste!
 • Bøjede krydsfinerstole: SHOPCLASS

SOVEVÆRELSE

 • Sengeborde: ved mig! Jeg lavede dem og de hersker!
 • Mountain print: Pasadena City College Flea Market
 • Sconces: Amsterdam Moderne
 • Bogreol: Revival Furniture, LA

BADEVÆRELSE

 • Tandbørste: Sonicare ™

Open House Tour

Send os din egen:

Del dit hjem med lejlighedsterapi: Husets rejsedokument

Er du designer / arkitekt / dekorator? Del dit boligprojekt: Professionel indsendelsesformular.

→ Og se alle vores tidligere husture her

Følg Apartment Therapy's Board House Tours Lejlighedsterapi på Pinterest.

Opdateret dagligt med friske ture fulde af fotos for dig at pin & nyd!

Tak, James!

Flere indlæg i september 2015 Tours

Shelleys skive af Frankrig i Melbourne

Elizabeth's Very Vintage House of Handiwork & Travel

Apartment Therapy støtter vores læsere med nøje udvalgte produktanbefalinger for at forbedre livet derhjemme. Du støtter os gennem vores uafhængigt udvalgte links, hvoraf mange tjener os til en kommission.