hus ture

Jennifer's Mid Century med en "Tinge of Bohemian Northern California" Home

Anonim

Navn: Jennifer
Sted: Indre Solnedgang - San Francisco, Californien

Jeg bor i en lyst fyldt fire-værelses to-etagers victorian bygget i 1906 på 8. Avenue i den indre solnedgang. Det har været mit hjem i næsten syv år!

Det er ikke en lille erklæring at sige, at jeg har været utrolig heldig at have boet i et så rummeligt hjem i så lang tid. Især i en by, hvor huslejer skyder - du er heldig at få et vindue, ikke mindst en baggård og en garage.

Den indre solnedgang er også et af de bedste (og undervurderede) kvarterer i byen. Masser af stor asiatisk mad plus en fem minutters gang til Golden Gate Park, hvor jeg elsker at køre efter arbejde.

Hvad angår stil, kan jeg lide minimal mellemrum med masser af hvide og farvede farver. Jeg antager, at der er en anstændig mængde af midten af ​​århundredes moderne indflydelse med en del af den bohemske nordlige Californien plante kærlige keramiske indsamling indflydelse.

Om mig: Jeg er administrerende direktør for Photojojo og den snart skal udgives Parabo Press. Begge fotograferingsbaserede virksomheder med en masse karakter bag dem. Mit hjem er fyldt med fotos og udskrifter og kameraer på grund af det.

Tak, Jennifer!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.