hus ture

Jens Haven i hjertet af Nolita

Anonim

Navn: Jen Patryn
Beliggenhed: Nolita; New York City
Størrelse: 2.000 kvadratmeter
År levede i: 6 år; lejet

Når hun ikke arbejder på fashion shoots, skaber visuelle historier og rådgiver store etiketter, Jen Patryn, en New York-baseret fashion editor, rejser verden og vandrer bjergene i Mellemamerika. Denne travle bi er også grundlæggeren af ​​Prismvessels-en samling af skibe, der indeholder talismaner, helbredende sten og hellige skove - som lover "at låse op og lede energi." Jen har hilst velkommen til hendes lejlighed til at dele hendes hemmeligheder for at balancere den nye verden med den gamle verden på en fredelig måde.

Åbn diasshow

Åbn diasshow

Fredelige omgivelser er afgørende for Jen, da hun har et meget krævende job og arbejder i en hastig industri; At holde en klar ånd er en af ​​hendes øverste prioriteter. Marfa-møder-Marrakesh-stuen opmuntrer og afspejler en ubesværet luksuriøs men fredelig livsstil; Vibes er faktisk meget i en ånd af Georgia O'Keefes New Mexico hjem. På en tur i Marokko bragte Jen to smukke Berber tæpper. De begge matcher den neutrale, roligt inspirerende palette i hjemmet. De er ikke typiske højt rejse souvenirs, men i stedet føler sig utroligt unik og overdådig. "Den ene i soveværelset viser faktisk en historie", delte Jen.

Et stort fælles træbord dominerer spisestuen. Jen ønskede at genskabe et fransk landskab stemning i dette rum, og ja, atmosfæren er ganske c hampêtre, men i en meget sofistikeret slags måde. Væggernes ikke-helt koldt mørke er omsluttet, og portræt af en mystisk kvinde, der ligner en improviseret gæst, tilføjer en følelse af selvstændigt drama.

Soveværelset er en udvidelse af stuen, med sentimental genstande og vintage familie portrætter vises på toppen af ​​antikviteter kommoder. Jen holder fokus på nogle få yndlingsstykker og overbelaster ikke det værelse, der er beregnet til hvile. Det store skjulte klædeskab er dog som en chokoladefondant-dessert i slutningen af ​​et lav-carb-måltid. Jen forvandlede et lille vinduesløst værelse ind i hendes skab / pulverlokal / boudoir. Hun er specialfremstillede industrielle udstillingsholdere, der bruger $ 2 / yard blikkenslagerrør, og den resulterende skærm er charmerende, imødekommende, solid og vil vare hele livet.

For at holde hendes ideer flydende og centrere hendes fokus i en undertiden alt for visuelt stimulerende verden, anvender Jen meditationens, simplicitets- og minimalismeens kraft til hendes hjem. Hun holder mønstre og visuelle distraktioner til et strengt minimum og mener, at start og afslutning af dagen i et fredeligt hjem med en neutral palette kan genstarte et travlt sind og holde kreativiteten flydende.

Tjek Jens personlige stil i sin stilprofil → Moderigtige mennesker: Jens Real-Life Style

Åbn diasshow

Lejlighed Terapi Undersøgelse:

Min stil: Mid Century med europæiske indflydelser. Rene vægge, så jeg kan tænke.

Inspiration: Rejser verden. Mine tæpper er fra Atlas bjergene i Marokko. Jeg har store stykker Palo Santo træ fra Ecuador og Peru. Trykte indrammede blomster fra parisiske loppemarkeder. Jeg kan godt lide at bringe stykker og lugter hjem med mig for at minde mig om, hvor fantastisk vores planet er, og hvor forskellige og smukke vores kulturer er.

Favoritelement: Lys og luft. Jeg forsøger at maksimere lyset i min lejlighed ved at bruge neutrale farver i mine tæpper og møbler.

Største udfordring: Mit køkken kan være mørkt, så jeg forsøger at holde det lys og rent.

Hvad Venner siger: At det er stort for New York, og at de føler sig fredelige inde, hvilket gør mig glad.

Største forlegenhed: Kitty kuld. Det er aldrig sødt, og der er aldrig et godt sted at sige det: /

Stoleste DIY: Jeg lagde den vandrette mobil hængende på min soveværelse væg. Jeg brugte fjer, maling, læder, østers skaller og en boremaskine.

Største indulgence: Mit spisebord og sofa er begge fra ABC Carpet & Home.

Bedste råd: Mindre rod er lig med mere plads i dit sind og hjerte. Jeg tror, ​​at "stuff" tager emotionel bestand, og vi føler en iboende følelse af ansvar over for det. At have ingen materielle genstande og en fuld bankkonto kan være helt befriende.

Drømmekilder: Vogue, The Brick House, En godt rejst kvinde, Vores åbne vej

Åbn diasshow

Ressourcer

STUE

 • Trælampe: West Elm
 • Lille lampe: Gadefinding
 • Hjørnesofa: ABC Tæppe & Home
 • Uldtæppe: Marokko

SPISESTUE

 • Tabel: ABC Carpet & Home
 • Maleri: en butik i Hudson Valley
 • Tegning: af Vasa, fra Maryam Nassir Zadeh

SOVEVÆRELSE

 • Tæppe: Morroco
 • Mobil: Håndlavet af Jen
 • Presset blomsterkollage: Paris Loppemarked
 • Dressers: loppemarkeder

WALK-IN CLOSET

 • Skab: IKEA
 • Rack: håndlavet af Jen ud af $ 2 / yard rør
 • Vogue Beauty redaktionel: stylet af Jen

Åbn diasshow

Send os din egen:

Del dit hjem med lejlighedsterapi: Husets rejsedokument

Er du designer / arkitekt / dekorator? Del dit boligprojekt: Professionel indsendelsesformular.

→ Og se alle vores tidligere husture her

Følg Apartment Therapy's Board House Tours Lejlighedsterapi på Pinterest.

Opdateret dagligt med friske ture fulde af fotos for dig at pin & nyd!

Tak, Jen!