hus ture

Jodi & Mikaels Sunny Hideaway i ørkenen

Anonim

Navn: Jodi Capobianco & Michael Bell og deres døtre
Beliggenhed: Parsonsfield, Maine
Størrelse: 1.200 kvadratmeter
År levede i: 4 år; Ejet

Efter tre år på udkig efter den perfekte rede fandt Jodi (Martha Stewarts tidligere personlige gartner) og Michael (en travl landscaper) deres drømmehus: et solopslået træhus på toppen af ​​et bjerg. At leve i kontakt med naturen giver dem en berusende følelse af frihed og velvære, især da deres skjulte tilbagetog er bevogtet af en skulptur af en mediterende frø i Padmasana-posen.

Open House Tour

Open House Tour

Jodi og Mikaels habitat passer perfekt ind i ørkenen. Fra den jordiske farvebalance til valget af naturlige materialer beskriver parret deres hjem som "rå økologisk".

Det soldrevne hjem ser overraskende rummeligt og luftigt ud, måske fordi de vedtog en "holde det simpelt" tilgang til at leve. "Vi er enige om alt, hvad vi har bragt ind i huset, " Jodi deler med mig. Som et resultat er hvert stykke funktionelt, gennemtænkt og vigtigt. Den ubeskrivelige og funktionelle lagringsfilosofi er meget et ekko af japansk interiørdesignfilosofi. Desuden kunne de ved at tænke i forhold til volumen frem for blot gulvplads få rummet til at føle sig meget stort. Når det kommer til grøn stil og forfølgelsen af ​​enkelhed, minder dette hjem os om, at mindre er bestemt mere.

Open House Tour

Lejlighed Terapi Undersøgelse:

Vores stil: Ren, ryddig, zenlignende, økologisk, træ! Masser af træ! Fordi vores hjem er lille med fire personer, der lever i det, ønskede vi alt for at være funktionelt. Michael og jeg havde en aftale om, at når vi købte vores hjem, måtte vi være enige om alt der blev bragt ind i huset - som møbler, kunst, dekorationer - og vi måtte absolut elske det. Og mest af alt måtte det være nyttigt. Hidtil har vi fastgjort til vores aftale og har gjort det så yndefuldt.

Inspiration: Vi elsker begge ideen om at bo i et træhus og rejser til Asien. Vi føler, at vores hjem er en god repræsentation af begge. "Der vil altid være plads i dit hjem, så længe der er plads i dit hjerte" er et citat i vores døtrebog Room i dit hjerte: Folktales fra Bhutan, der helt klart resonerer i os. Vores hjem er måske lille, men vores dør vil altid være åben.

Favorite Element: Vores foretrukne element ville være det knustede fyrretræ i hele huset. Træet minder os om jorden og hvor smukke naturen virkelig er.

Største udfordring: Vi føler ikke som om vi har haft nogen udfordringer. Vi lever virkelig vores drøm, og vi har skabt nøjagtigt det, vi ønskede i et hjem

Hvilke venner siger: Michael og jeg elsker underholdende. Jeg nyder at lave mad og fodre vores gæster med et sundt måltid, og Michael nyder underholdende gennem hans musik. Vi har skabt et hjem, ikke bare for os, men også for vores venner og familie. Venner og familie elsker absolut vores hjem, og vi bliver konstant spurgt, om de kan bygge et hjem for sig selv på vores land.

Træteste DIY: Vores mest stolte DIY ville slibe alt det knustede fyrretræ (loft, vægge og gulve) og belægning med Vermont Coatings. Processen tog omkring to måneder, hvilket var meget længere, end vi troede. Michael tænkte det ville tage kun et par dage. Til sidst var vi så stolte af resultatet.

Største indulgence: Fødevarer! Økologisk dyrket mad fra vores have, som derefter bliver til de mest lækre lækre måltider, der fodrer vores familie og venner.

Bedste råd: Vores bedste råd ville være at købe dit drømmehus! Du får kun et skud i livet, så leve det fuldt ud. Det tog os tre år at finde vores hjem. Den dag vi først kørte op ad vores indkørsel for at se ejendommen, råbte både Michael og jeg og vidste i vores hjerter, at dette skulle være "vores" hjem. Den følelse, vi har hver dag i vores hjem, er den samme følelse som den første dag vi så det.

Open House Tour

Ressourcer

FARVE OG FARVE

 • Alle vægge: Knudret fyr forseglet med Vermont Natural Coatings

INDGANG

 • Buddha maske: købt i vestlige Massachusetts på en asiatisk antikvitetsbutik
 • Træbænk: Indien


STUE

 • Sofa: Jordans Møbler i Massachusetts
 • Sofabord: Kina
 • Bord ved siden af ​​sofaen: Kina
 • Fiskeskåle: begavet til os
 • Rød fløjlsstol: var min bestemors moder
 • KØKKEN

 • Bord: antik
 • Træbænk med sorte statuer: antik
 • Bordplader: fedtsten
 • Kurve over vask: Bjærgning butik for $ 5 hver
 • GIRLS 'SOVEVÆRELSE

 • Bed: min bedstemor er da hun var i 20'erne - jeg malede det rosa for at gøre det prinsesselignende for pigerne.
 • Bogreol: Rockland Indien
 • Legetøjskasse: lavet af vores kære ven Ethan Verner
 • BADEVÆRELSE

  • Røde statuer: Loppemarked
  • Sycamore gren over bruser med Pothos vinstokke: gren bjærget fra et dødt træ, der blev skåret ned

  Open House Tour

  Send os din egen:

  Del dit hjem med lejlighedsterapi: Husets rejsedokument

  Er du designer / arkitekt / dekorator? Del dit boligprojekt: Professionel indsendelsesformular.

  → Og se alle vores tidligere husture her

  Følg Apartment Therapy's Board House Tours Lejlighedsterapi på Pinterest.

  Opdateret dagligt med friske ture fulde af fotos for dig at pin & nyd!

  Tak, Jodi & Michael!