hus ture

Joyce's "Bohemian Wonderland"

Anonim

Navn: Joyce
Sted: Los Angeles, CA

Mit lille hus er mit ultimative lykkelige sted! Jeg arbejder inden for indretningsområdet, så det er meget vigtigt for mig, at mit hjem og dets omgivelser er meget vigtige. Før jeg fandt denne lille perle levede jeg i en lejlighedsbygning og længtes efter et underholdningsrum - et sted der kiggede ud på frodigt grønt. Jeg kunne ikke have fået mere heldig!

Det er et bohemeunderland med en veranda, der ombrydes for at afsløre en romantisk hængekøje. Min inspiration til stedet stammer fra naturen, treehouses og jordtoner, men med tiden har det forvandlet sig til det, der minder mig om Miss Honey's House fra filmen Matilda .

Farveskemaet er simpelt og spa-lignende. Jeg elsker farve, men har tendens til at blive syg af det nemt, så farve i accent stykker fungerer bedst for mig. Hver morgen vågner jeg op til fugle kvidre. Det er lige så magisk om natten, der sidder rundt om ildgruben under snørelysene.

Jeg bor her med min 6 måneder gamle redning Chiweenie hvalp navngivet mus, som er en lille hoppende bold af glæde.

Du kan se flere billeder på Joyces Instagram hos @jdpinteriors!

Tak, Joyce!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.