hus ture

Karla's Dream Home

Anonim

Navn: Karla
Beliggenhed: Menasha, Wisconsin

Min mand og jeg bor i en 1400 sq ft hjem af vores drømme. Ofte er den løbende vittighed fra venner, "har du forladt dit hus i weekenden?". Virkeligheden er, at vi elsker vores hjem, og det er svært at forlade. Vi var heldige nok til at finde en arkitekt, der lyttede til "vi-er-på-en-meget-tæt-budget-kan-du-virkelig-gøre-dette-ske?" og han gjorde det (tak Matt!).

Så her er vi en kunstner og håndværker, der bor i et hjem, der ikke kun brænder den kreative ild, men giver stor komfort og glæde. Folk siger ofte, hvordan beroligende vores hus er, og min teori er: hvert rum er funktionelt, overflod af vinduer, som giver os fantastisk lys, og de skatter, der fylder rummet fortæller en historie.

Næsten alt (bortset fra de få splurges på sofaer fra All Modern og Ethan Allen) er fra en butik, clearance eller familie arvestykke. Nogle af vores mest værdsatte materielle ejendele omfatter den vintage elektriske pejs givet af en ven, Daystrom sæt købt til $ 65 i et garage salg, teak moderne platform seng fra Danmark til $ 150 og prisbelønnede Lp'er, der spænder over hver generation.

Vores mest betydningsfulde samlinger er billeder af mine søskende, to arbejdsstudier og vandet (ja det store vinduesudflugt er sydlig eksponering med udsigt over vandet). Vi lever i et hjem, der fylder vores hjerte med glæde, og vi vil ikke være andre steder, især i en weekend. ❤️

Tak, Karla!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.