hus ture

Kati's "Konstant Evolving Space" i Houston

Anonim

Navn: Kati
Beliggenhed: Rice Village - Houston, Texas

For et år siden pakket jeg min kat støvler og alt, hvad jeg ejede i en minivan og flyttede fra New York City til Houston, Texas for at være sammen med min kæreste. Vi lejede en stor lejlighed i Rice Village - tæt på et væld af butikker, restauranter og barer. Det var vores første gang at bo sammen, og vi var glade for at kurere en lejlighed, der afspejler begge vores personligheder.

Vi ønskede en kombination af rene linjer og komfort. Vi elsker Mid Century design, men også ønsket at undgå at føle, at vi levede på sættet af Mad Men . Ved at kombinere nogle gode Craigslist fund, et par IKEA stykker, nogle DIY projekter og et par nye splurges, kunne vi skabe et rum, vi elsker at bruge tid på og dele med vores venner.

Fordi de fleste af de større ting i vores lejlighed blev langsomt akkumuleret gennem Craigslist, lærte vi at nyde et konstant udviklende rum. Det tog flere måneder at trække alt sammen, men ventetiden var bestemt det værd.

Vores yndlingsstykke er den vintage Cado Royal System hylder, vi købte for kun $ 400! Hylderne var dækket af malingspletter og havde nogle peelingfiner, men med en lille kærlighed er de blevet centrum for vores stue. Selv støvler er enige!

Tak, Kati!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.