hus ture

Ken's Eclectic Red Hook Retreat

Anonim

Sted: Brooklyn, New York

Jeg bor i Red Hook, Brooklyn. Jeg har været i denne lejlighed i 4 år. Det er en lille 2 værelses lejlighed med en rigtig god størrelse baggård. Jeg bor her med min 10 årige Golden Retriever, Duke.

Det negative ved at være i stueetagen i en oversvømmelseszone er, at jeg blev oversvømmet under Sandy. Jeg har siden genopbygget og er glad for at være tilbage!

Min stil er moderne og eklektisk. Jeg er en ivrig butik, loppemarked og craigslist shopper. Jeg elsker blandingstilstande og mønstre. Når jeg arbejder hjemme fra mit kontor og kigger ud i baghaven, føler jeg mig som om jeg bor i landet. Jeg dyrker hindbær, tomater, salat og agurker. Men jeg er et øjeblik væk fra Ikea og byen!

Jeg elsker at have venner over til middagsselskaber og hænge ud i gården med hertug.

Tak, Ken!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.

Apartment Therapy støtter vores læsere med nøje udvalgte produktanbefalinger for at forbedre livet derhjemme. Du støtter os gennem vores uafhængigt udvalgte links, hvoraf mange tjener os til en kommission.