hus ture

Kory & Lindsey's Simple Haven

Anonim

Navn: Kory DeClark og Lindsey Cordova
Beliggenhed: New Haven, Connecticut
Størrelse: 900 kvadratmeter
År levede i: 2 år; lejet

Da Kory og Lindsey flyttede til New Haven fra Los Angeles, havde de et stramt budget og kun et par ting at give deres nye lejlighed. Selv med disse begrænsninger kunne de skabe et forfriskende og indbydende rum. Deres hjem er simpelt og spartansk, men der er altid en overflod af godt selskab og lækker mad.

Open House Tour

Open House Tour

Kory og Lindsey flyttede til New Haven i 2012 og kun planlagt at blive et par år (faktisk flyttede de tilbage til Californien i sidste sommer). Mens de ønskede et behageligt og stilfuldt hjem, ønskede de ikke at investere i dyre møbler eller samle mange ting. I stedet slog de doggede brugte møbelforretninger og Goodwill og fandt flere moderne stykker. Da det rigtige stykke eluderede dem, regnede de med en kreativ løsning (som historien om deres brugerdefinerede spisebord beskrevet i nedenstående undersøgelse).

Parret ønskede et rum, hvor de kunne arbejde og slappe af. Kory var i skole, og Lindsey arbejdede hos Sandy Hook Elementary som barnetræthorapeut, så de ønskede, at deres hjem følte stressfri. De skabte zoner i stuen til forskellige aktiviteter: læsning på sofaen, studere ved skrivebordet eller syning ved vinduet. Da de tilbragte det meste af deres tid i stuer og spisestuer, investerede de mest i disse rum. I soveværelserne holdt de tingene enkle og frie. Deres soveværelse var temmelig lille, men parret sov på en japansk shiki futon, som blev foldet op og gemt i et hjørne hver morgen. De andre værelser blev brugt til at være vært for venner og familie, der kom gennem ofte.

Kory og Lindsey elsker også at underholde, og de inviterede ofte venner til hjemmelavet vegansk mad. Deres åbne og indbydende hjem skabte en perfekt ramme for en god samtale.

Lejlighed Terapi Undersøgelse:

Vores stil: Vi forsøger at eliminere alt, hvad vi ikke behøver, og for at få maksimal nytte ud af alt, hvad vi gør. Vi arbejder i lejligheden, så vi kan ikke lide rod for at distrahere os. Hvis vi ikke bruger det, slipper vi af det.

De fleste af vores møbler er minimal og funktionelle - ingen dikkedarer, og kun et par dekorative blomstrer. Sofaerne er komfortable, og vi har masser af plads til små grupper sammenkomster. Vi har ikke et tv. Når vi vil se en film, tager vi spejlet i hovedrummet og projicerer filmen på væggen bagved den. Og alt andet - vores stereo, printer mv. - køres gennem wifi, så vi har ikke unødvendige ledninger, der klutter væggene.

Lindsey holdt farvepalet dæmpet med gardinerne, sofaen og tæppet i stuen. Det tillader de små biter af farve, vi skal pope. I weekenden får hun friske blomster og ordner sig for forskellige dele af huset. Det tilføjer purples, gule og røde til rummet.

Inspiration: Moderne, minimalistisk middelalder.

Favoritelement: Høje lofter og store vinduer. Vi elsker også vores spisebord.

Største udfordring: Vi har ikke mange penge, så vi var nødt til at tage tid til at finde ting, vi kunne lide på Goodwill og i IKEA-hjemmet. Det kan være frustrerende at grave gennem 100 møbler for at finde en ting du kan lide, men det er også meget sjovt. Goodwill har fantastiske ting, hvis du er villig til at kigge efter det.

Hvad Venner siger: Venner udtaler generelt på vores spisebord, som vi bruger til store grupper måltider en gang hvert par uger.

Største forlegenhed: Det er en gammel bygning, så snavs og støv skjuler i revner og kamme, vi kan ikke rense godt. Alt ser rent ud i starten, men ser ikke for tæt på

.

Storslået DIY: Vores spisebord.

Vi flyttede ind i vores lejlighed i 2013. Har aldrig haft en spisestue, havde vi ikke et spisebord. Vi kiggede rundt, men hurtigt lærte at selv grimme, sjovt borde er utroligt dyre. IKEA syntes som en løsning. Men hvis du vil have plads til mere end otte mennesker - noget der var vigtigt for os - så er IKEA borde også dyre, især hvis du skal købe ekstra stole til at gå rundt om dem.

Efter at have opgivet både Craigslist og IKEA så vi på at opbygge et simpelt bord selv. Vi fandt denne skabelon fra A Beautiful Mess til en smuk DIY bord, der kun krævede $ 300 i materialer og en weekend i arbejde. Det lød som en god idé

.

i omkring 20 minutter, da vi erkendte, at vi ikke havde de rigtige værktøjer og sandsynligvis ville rydde det op, forlader os uden bord og en $ 300 liv lektion.

Så havde vi en ide: et picnicbord. Picnic borde er store, sjovt at sidde og billige. Så vi kiggede online

.

. hvor vi opdagede vi var forkerte: anstændige picnic tabeller er dyre.

Vi var ved at give op på at have et spisebord overhovedet, når vi snuble på en hjemmemarkedet møbler hjemmeside. Steve, ejeren, arbejder det i løbet af dagen og gør møbler om natten som en hobby. Vi fortalte ham, hvad vi ledte efter: et rigtigt simpelt træbord. Nå, ret simpelt. Vi ønskede, at det var firkantet, sæde mellem otte og tolv mennesker, har tynde ben, være lyse for sin størrelse, kom fra hinanden for transport, har bænkplads og se urbane. Og vi havde også brug for at koste mindre end alle de andre tabeller vi havde set indtil videre, herunder picnicbordet. Kunne han gøre det?

Ja han kunne.

Vi sendte Steve billeder af en række borde, vi kunne lide, så han kunne se, hvad vi skulle hen til. Derefter lod vi ham bare gøre hans ting og fortalte ham, at vi ville være begejstret over hvad han producerede.

Vi udvekslede tekster igennem hele processen, og tre uger senere tabte Steve vores bord. Det har været et samlingssted for vores venner og familier lige siden.

Største indulgence: Vores Vitamix.

Bedste råd: Få en Vitamix.

Mere generelt sæt dine penge, hvor du bruger din tid og ting, der fungerer bedre til et højere prispunkt. De ting, vi har brugt penge på, er køkkenværktøj, kontorstole og vores sofa. Hvis det er noget, du vil bruge hver dag, så er det værd at bruge pengene på, hvis det betyder mere komfort og bedre funktionalitet.

For os er det også vigtigt at kunne virkelig bruge vores rum. Når du handler, kan det være let at blive fanget i det, der ser smukt ud i showroomet. Men du ønsker ikke at krybe hver gang en gæst sidder på din sofa eller sætter et glas på dit sofabord. Vi ønskede vores plads at være indbydende, ikke billed-perfekt. Og det betød, at vi valgte en kombination af stykker af høj kvalitet, der vil leve godt sammen med slid og billige stykker, vi er komfortable ved at bruge og tabe, når tiden kommer.

Endelig, hvis du er en lejer og flytter rundt om nogle få år (som vi gør), vil vi anbefale at investere i varer, som du vil have langsigtede og vil fungere godt i ethvert rum. Vores spisestue krævede et bord meget større, end vi sandsynligvis vil have plads til i den nærmeste fremtid, så vi satte et moderat budget, som vi var fortrolige med, vel vidende at vi måske ikke kunne bruge det igen.

Drømmekilder : Design inden for rækkevidde, MidCentury Mobler, Blu Dot, Thrive Furniture, Arne Jacobsens ejendomssalg (hvis der nogensinde var en).

Open House Tour

Ressourcer

STUE

 • Sofa: IKEA er-sektion
 • Sofabord: IKEA
 • Sidestole ved karuselvindue: Lokale sædvanlige forretninger kaldet hjælperende hænder
 • Sybord: IKEA
 • Skrivebord: antikke bordbord fra Korys bedstefar
 • Skrivebordsstole: Steelcase Leap Stools findes på Craigslist
 • Lille bryst med bøger: Goodwill
 • Større kiste: Goodwill

SPISESTUE

 • Picnic bord: Skræddersyet af lokale møbler maker
 • Bænke: Skræddersyet af lokale møbelproducent
 • Sovesofa: Urban Outfitters
 • Tøjhænger: IKEA

KØKKEN

 • Sidebord: IKEA

SOVEVÆRELSE

 • Madras: Japansk Futon Shop i Koreatown i Los Angeles
 • Dresser: IKEA

  GUEST SOVEVÆRELSE

  • Seng: Craigslist
  • Skrivebord: Craigslist
  • Sengebord: antik fra Korys mor

  Open House Tour

  Send os din egen:

  Del dit hjem med lejlighedsterapi: Husets rejsedokument

  Er du designer / arkitekt / dekorator? Del dit boligprojekt: Professionel indsendelsesformular.

  → Og se alle vores tidligere husture her

  Følg Apartment Therapy's Board House Tours Lejlighedsterapi på Pinterest.

  Opdateret dagligt med friske ture fulde af fotos for dig at pin & nyd!

  Tak, Kory & Lindsey!

  Flere indlæg i oktober 2015 Tours

  Jessica & Ryan er sammensat, samlet lejlighed med en chill 1970s føler

  Jen og Daves Fixer-Upper Turned Colorful, Plant-Filled Austin Home