hus ture

Kristine Renees "Pink Palace" Oasis

Anonim

Navn: Kristine Renee
Placering: Sacramento, Californien

Efter et par års arbejde i Sydøstasien, der flyttede til Sacramento var CA en stor overgang. Hjemmet har altid været min mest elskede oase, og jeg vidste, at for at være tilfreds med min nye geografi, må jeg skabe et rum, der afspejler mig; Mine rejser, historier, studier og eventyr.

Unge, single og arbejder med et lille budget, jeg tilbragte utallige timer på at søge Craigslist, touring ikke ideelle lejligheder med en ting i mit hjerte - jeg havde mit hjerte sat på at bo i et historisk rum. Fed op med min online jagt og fuldføre lejeprogrammer, jeg endelig snuble over en et soveværelse enhed i "Pink Palace" (eller så min udlejer kalder det) i hjertet af Midtown, Sacramento.

Jeg blev tiltrukket af det overvældende naturlige lys, trægulve og selvfølgelig den victorianske charme. Så hvad hvis det ikke havde tøjvask, parkering, a / c, opvaskemaskine

.

, den historiske arkitektur gør det muligt. Min 1920s træhus ligger på tredje sal med udsigt over gigantiske appelsintræer og en malerisk baggård. Den oprindelige porcelæn køkkenvask, indbyggede og metrofliser smeltede helt mit hjerte. Et år senere har jeg endelig ringet til Pink Palace hjem.

Jeg er inspireret af mine rejser i udlandet, og så er min stil naturligvis meget eklektisk. Jeg ønskede at holde tingene neutrale og organiske, mens de arbejder med de naturlige knogler i rummet. Jeg er ikke bange for at blande mønstre, tekstur og materialer. Gå gennem loungedøren ind i det primære boligareal for at finde min sofa, som er polstret i en afslappet og behagelig linnedstrimmel med et marokkansk buglapsindpakket sofabord foran, aviatorbordsstol og min prisbelønnede fidleblomstræ. Kilim er den eneste punch af farve og mærkeligt nok passer perfekt til bygningens udvendige farve. Med min baggrund i kønsstudier er indrammede nøgen over sofaen kun passende.

Mit soveværelse rummer en af ​​mine yndlingsstykker og min største splurge, sengen. Jeg er et mønster dronning, så blandingen af ​​højt blomstret og delikat blonder strøelse passer helt til min stemning. Masser af lys føder min lille kaktus, og en pige kan aldrig have for meget skabsplads.


Mit spisebord er min tegnehave. Du kan finde mig om morgenen med espresso i hånden, franske døre åbne og papir der dækker bordet. Ved siden af ​​bordet er en hemmelig walk in closet, som jeg bruger som en kunststudio og et galleri til min prydetøj og lokal kunst.


Jeg elsker absolut mit hjem og kan tale om det hele dagen lang.

Tak, Kristine Renee!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.