hus ture

LA House Tour: Kevin og Greg's Sugar Shack

Anonim

Navn: Kevin og Greg
Beliggenhed: Melrose, Los Angeles
Type: 1922 Spansk Colonial
Størrelse: 1200 sq ft.
År levede i: 3 år

Da vi blev inviteret til Kevin og Greg's Melrose Half Lot Home, vidste vi, at vi var til en godbid, når vi kigger på prøvefotoet, de sendte os. Men vi anede ikke, hvad en eklektisk bolig vi var ved at gå ind i. Blandingselementer af kunstnerisk fantasi, klassiske dekorative stykker, sydlige familien arvestykker og 1950'erne Hawaiin / Tiki, deres 1922 spanske koloniale hjem var sådan en visuel fest inde og ude, vi er bekymrede for, at vi ikke har fanget alt. Selv den krumme vejr den eftermiddag kunne ikke skjule charmen i dette hjem ...

Åbn diasshow

Har du en ide til en hustur? Lad os vide !: la (at) apartmenttherapy (dot) com

Min stil: Forsømt, glemt og knap levende var hvordan dette spanske koloniale hus i 1922 så ud; trist, men nogle hvordan vi så noget. Jeg tror, ​​at noget, var historien forkert. Så jeg må sige vores stil, var at bringe fortiden tilbage til nutiden og forhåbentlig ind i fremtiden. På en eller anden måde ville det ikke have været rigtigt at gøre dette hus til skinnende og nyt. I stedet tilføjede vi 140 års familiemøbler og kaldte det Sugar Shack. I Hollywood vil man sige, at det er Hush, Hush Sweet Charlotte møder Beach Blanket Bingo.

Inspirationen til mit hjem: Louisiana 'jungle, den kuperede California-kystlinje og Galveston-øen hjalp mig med at designe huset og haverne. At bo hos en anden person fra et andet sted og tid og indbefatte deres synspunkt startede som en udfordring og blev til en stor inspiration. Validering fra venner og familie minder os om, at forskellige og underlige er gode, altid holdt os i bevægelse fremad.

Favorit element: Gregs foretrukne element er tagdækket med den udendørs filmskærm. Mine er bugloftet i stuen og gipsarbejdet. Oh! Kædelænderne til trappen og de buede vinduer er også ret groovy.

Største udfordring ved at designe mit hjem: Et begrænset budget, begrænset tid, et ømt ryg og dårlige knæ er mine fjender.

Hvilke venner siger om mit hjem: Venner får enten det eller de gør det ikke.

Største forlegenhed i mit hjem: Stoffet jeg hænger over soveværelset vinduer som lagner, fordi vi stadig ikke har skodder, soveværelset closet uden dør, krydsfiner dækker et hul i badeværelset gulv, den ødelagte vinduesrude og døren knapper, der falder af

.

skal jeg fortsætte?

Træteste DIY: Haven. De eneste planter på ejendommen var et meget gammelt poinsettia-træ, to succulenter og en rose. Hver plante og sten blev placeret af mig eller en bestikket ven. Ingen gartner, ingen besætning. Ud fra sin alder holdt jeg juletræet, forplantede den saftige og ignoreret rosen. En af de mest kedelige projekter var at fjerne marmorfliser og male med et tandværktøj fra pejsen, der udsatte Batchelder fliserne.

Største overbærenhed med hensyn til mit hjem: Kobberrør i hele huset og en tank-mindre vandvarmer.

Bedste råd givet eller modtaget: Vær ikke bange. Vi bliver bombarderet med do's og don'ts fra Home shows, magasiner og nu internettet. Selv om disse medier er gode informanter, skal du bruge den, hvis du kan lide farven lilla. Min kunstlærer sagde altid: "Hold det simpelt, dumt."

Drømmekilde for ting: Udover at være en interiør-udvendig designer og kunstner, sælger min anden virksomhed dekorativ kunst fra antik til moderne. Så, at tage to uger og shoppe gennem Californien til Texas, op til Missouri og ned igen ville være en drøm, der kommer i opfyldelse. Hvis du bor i Los Angeles og har et begrænset budget, er de omkringliggende byer fantastiske kilder. Disse steder er altid åbne lørdag og søndag. Hver søndag går jeg til Fairfax loppemarkedet, og der er altid en skat. Craigs liste, Wertz Brothers og SilverLake Yard er gode til gode tilbud. Jeg opdagede SilverLake Yard lige da vi købte huset, så det var uvurderligt. Det har alt, døre, vinduer, belysning, i alle stilarter og alder. Hvis du er en gartner, vil World Wide Exotics blæse dig. Det er placeret i Lakeview Terrace på siden af ​​motorvejen. Ejerne er de bedste folk i verden.

Ressourcer:
Apparater: Toaster- Cuisinart, Opvaskemaskine-Bosch (meget stille), Tekande-Krups.
Hardware: Anawalt, Anthropologie
Møbler: Familie Antikviteter, Antikvitetsforretninger. Loppemarkeder og Plummers Office.
Belysning: Familie, Lamp Plus, Fantasy Lighting, Antikke butikker, Crate and Barrel.
Maling: Benjamin Moore, Turquoise Haze, Seaside Blue, Covington Blue, Antiquan Sky, Bahamen Sea Blue, Te Light og Huntington Beige.
Gulvbelægning: Red Oak (original), Linoleum City, Bath (installeret i 60'erne).
Tæpper og tæpper: Lester Tæpper, Familie, Melrose Tæppe.
Fliser og sten: Home Depot (sort / hvid køkkenbord), Pejs; Batchelder flise i maya mønster.
Vindue behandlinger: World Market (Bambus persienner)
Kunst: Malerier af Henry Topper og Caryll Beer, fotoet er vintage og kunstværk under glasdyner skabt af Kevin Beer.

Åbn diasshow