hus ture

LA House Tour: The M House

Anonim

Navn: Salon Skrå
Beliggenhed: Marina del Rey, CA
Størrelse: 2800 sq ft (oprindeligt 900 sq ft)
År levede i : 8 år
Stil: Moderne

Los Angeles boliger er så varierede og unikke som de meget folk, der besætter dem. I sidste uge turede vi en eksplosion af farve, kitsch og sydlige tinged tradition i Melrose, og i denne uge gennemfører vi en komplet 180 graders vendingstid ved at besøge et kloster af minimalistisk modernisme, der fungerer som både hjem og galleri i Marina del Rey, Salon Oblique

Åbn diasshow

Åbn diasshow

Vi søger altid flere kandidater til husture. Hvis du eller nogen du kender, er interesseret i at invitere os til en rundtur, så send os en mail!

Galleriindehaveren Maria Jenson og hendes kunstneremand Kevan Jensons hjem er faktisk kaldt "The M House" (henvises til alt metalpladen, der armours udvendigt af hjemmet), som designet af Xten Architecture. Hvad der var mest slående om hjemmet var strømmen af ​​indvendige og udvendige rum, der blæste ind i hinanden, en moderne afspejling af LAs stærke arkitektoniske historie på gården. M-huset læser som en strukturel rytme af balkoner, gårde og tagterrasser, hvor lys og skygge spiller dramatisk effekt, og det har lige nok legende eller indbydende detaljer, som en spionporthole, etagehallen og en frodig forhave til Hold M House fra simpelthen at være en stærk modernistisk bolig. Det hjalp også med, at dramatiske kunstværker blev oversået i hele huset (min favorit var en dissekeret plastikpinde, dens børstehår forsynet forsigtigt sammen for at skabe en stor grøn økologisk skulptur).


Ejer Maria Jenson deler: "Min mand og jeg er både kreative mennesker. Jeg er forfatter, så jeg har brug for lidt plads. Han er maler, laver store værker på lærred, så han har brug for et større rum at arbejde i. Vi begge er fans af alle typer arkitektur, men vores kærlighed er moderne arkitektur på grund af sin enkelhed. Dette vil senere blive vigtigt, da jeg udviklede mig fra forfatter til forfatter / gallerist.

Før vi boede i vores nuværende hus, boede vi i et loft, der var omkring 1800 kvadratmeter. Men vi fandt det ret utroligt. Der var store områder med dødt rum og stedet følte uninviting. De høje lofter var en facade. Det viste sig, at det ville have været et godt sted for en fotograf eller grafisk designer, da der var ringe fungerende vægplads. Det var også åbent planlagt, så da en af ​​os ønskede fred og ro ønskede den anden at lytte til Rolling Stones i et højt volumen, var konflikter mange.

Huset vi købte var ikke så tiltalende, bare en simpel 900 m² fødder bungalow uden hjemlige hånd. Men det var i et dejligt kvarter med en anstændig størrelse masse. Umiddelbart efter at have flyttet ind fandt vi os selv fra loftet, dets høje lofter og åbenhedens følelse. Men vi købte med at bygge i tankerne. 900 kvadratfodhuset lærte os mange ting; hvordan vi bruger plads og hvad vores behov er. Vi snuble over en bog, hvordan Buildings Learn: Hvad sker der efter at de er bygget af Stewart Brand. Kernen er, hvordan strukturer indeholder historie, vibes, liv og pleje af de mennesker, der havde boet i dem, og hvordan al den energi akkumuleres i bygninger. Vi besluttede derfor ikke at skrabe ejendommen, men for at bevare, hvad der var eksisterende og tilføje til det.

Vi boede i det oprindelige hus, mens tilsætningen blev bygget. Ikke for svag af hjertet, og til sidst reddet det os ikke nogen penge, som vi oprindeligt troede det ville, men vi skulle vidne til negle med negle, stråle ved stråle, bygningen af ​​huset. Dette tillod os også at lave mange sidste minuts designændringer og tillod os at skabe design. Det blev bogstaveligt talt et igangværende arbejde. Vi flyttede om de indrammede rum og forestillede hvordan vi ville bruge værelserne. Mange af vores valg til at gøre ting kom ud af vores frustrationer om at bo i trange kvartaler i fem år før bygningen.

På en tur til Spanien turnerede vi Dali-husene, især glad for hans hjem i Cadques. Det følte rummelige, men værelserne var menneskeskalte og sårede sig selv som en nautilus. Vores nuværende hus har mange områder at være i, at føle sig anderledes end hinanden. Også på grund af det indendørs / udendørs aspekt føles vores hus og fotografier meget større end det er. Det føles stort, men ikke upersonligt. Og endelig kunne man have ro og ro, mens den anden lytter til Rolling Stones. Jeg har en lille skriftlig undersøgelse langt langt væk fra min støjende kunstner mand. Nu har vi en 16 måned gammel søn, så det gør lidt for en udfordring med hensyn til børnesikring, men han elsker pladsen og sorten i kunstværker. Han har legepladser overalt.

[Kreditt: Joshua Targownik]


Vi har også designet rummet med underholdende gæster som en prioritet. Jeg vidste, at jeg ønskede at udstille kunst, så vi bestemt har et værelse uden møbler og personlige effekter. Her føles det som et mini galleri, men kunstværker er udstillet over hele huset, og vi har videoarbejde på skærmen på en stor skærm på gården. Jeg har kun inviterede kunstbegivenheder hver 8. til 10. uge. Jeg føler, at grunden til, at alle raves om rummet, er fordi det er designet med deres nydelse i tankerne. Vi har også haft meget heldige med vores arkitekter. De foreslog metalets udvendige, og vi ville ikke have det hus, vi har uden det meget centrale designelement. Faktisk er vores hus kendt som "The M House" M for metal. Vi var en af ​​deres første kunder. De er fænomenale. "

Favorit element: glidende glasdøre.

Største udfordring: økonomi.

Hvad venner siger: for et moderne hus føles det hyggeligt og behageligt.

Træteste DIY: for min mand - installering af det strålende varmesystem. for mig, at vælge materialer og designe interiørrum, efterbehandling trædørene

Største overbærenhed: et stort badeværelse med separate dræn og et separat skab [ ed: ikke vist, men jeg kan attestere det var ganske rummeligt ]

Bedste råd: Sørg for, at dit ægteskab er solid før du bygger!

Ressourcer / Inspiration: Touring Dalis huse i Spanien. Hvoraf den ene blev Dali Museum efter hans død. Hvert af disse steder har påvirket, hvordan vi designet og bor i vores hjem. Kunst salonerne jeg kører kom også ud af denne oplevelse. Dali's huse havde en tunge-i-kind kvalitet, steder, der var meget godt designet, men de, der bor i huset eller besøger, blev ikke undertrykt af det designede eller emnerne inde. Det var meget brugervenligt, meget afslappet og meget indbydende.

Og tjek vores arkiver af ATLAs tidligere husture her

Åbn diasshow