hus ture

LA House Tour: Et reformet rum

Anonim

Her er en særlig House Tour, der viser det professionelle samarbejde mellem et boligbyggeri og en arkitekt, herunder før og efter fotos:

Navn: FORM (designfirma) og John Hadley Jr. (arkitekt)
Beliggenhed: 3003 Fall Ave, Silver Lake
Størrelse: ca. 2200 m², 4 seng / 3 bad
År har boet i : ingen endnu, huset er til salg!
Indretningsstil: Re-imagined Hollywood Regency

Da vi først så huset, var det sådan, at vi havde meget lidt inspiration overhovedet. Da lagene skrællede væk - de louvered vinduer, den overgroede jungle rundt om huset og den rene masse affald - vi så et hus, der desperat ønskede at komme tilbage til livet. Huset harkened tilbage til en æra af tavse filmstjerner og studiefester. Som Janet Cunningham, landskabsdesigneren, begyndte at skulpturere den rullende bakke oven på som huset sidder, begyndte vi at forestille et stolt og elegant middelhavsklippehus. En stil helt hjemme i dette område.

Åbn diasshow

Åbn diasshow

Vi søger altid flere kandidater til husture. Hvis du eller nogen du kender, er interesseret i at invitere os til en rundtur, så send os en mail!

Antonio Moreno, en stille filmstjerne og Silver Lake-udvikler i det tidligere tredje århundrede sammen med arkitekter som Neutra, Schindler, Lautner, Wright og Ain, bygget i bakkerne vest for reservoiret i en stil, der minder om middelhavsbyerne . Faktisk er det efter Moreno's Canfield-Moreno Estate, at mange andre boliger i Silver Lake er formet.

Favorit element: Vi har to favoritelementer i huset. Den første er den eksisterende, men nyligt pussede og renoverede, originale kiva-stil pejs i stuen. Det er meget dramatisk og det første du ser når du går i hoveddøren, så det sætter virkelig baren for resten af ​​huset. Den anden er nedenunder master suite. Før det var det en tackle, muggen, rodet og trange kælderlejlighed med et skræmmende jernbanestil badeværelse. Når væggene kom ned, havde vi nogle strukturelle elementer, som vi var nødt til at arbejde rundt, der gav rummet en lidt industriel følelse. Så vi tog det som en mulighed for at gøre noget meget moderne og rent, loft-lignende i føler, men stadig tilstødende til resten af ​​hjemmet. Den buede mur, som faktisk er en del af hjemmets skorsten, bringer formens pejs fra ovenpå til nedenunder, hvilket hjælper med at forene rummene. Tilføjelse af et par vinduer og en glasplade dør bringer de flotte udsigt og smukke landskabspleje inde, hvilket gør værelset til at føle sig større, luftigere og lidt dekadent. I overensstemmelse med loftet som atmosfæren i rummet brugte vi et isoleret poleret polymergulv, der ligner poleret beton, men er næsten ikke så koldt, i stedet for det smalplank ibenet farvede træ, der løber gennem resten af ​​huset. John Hadley Jr., ejer / arkitekt havde den gode ide at vedlægge en næsten ubrugelig del af rummet for at skabe et stort walk-in closet komplet med indbyggede insatser for at fjerne behovet for et omfangsrig møbel i rummet . Dette holder rummet føles rent og skarpt, som et fabelagtigt boutiquehotel. Badeværelset var designet til at føle sig som en spa; porcelænvasken flyder væk fra muren, dens VVS gemt bag en brugerdefineret lavvandede forfængelighed. Det åbne brusebad er så luksuriøst flisebelagt i 2 "håndskåret skifer fra gulv til loft, så du glemmer, at rummet ikke har bad, og manglen på et bassin giver følelsen af ​​frihed og dybde i et ellers lille rum.

Største udfordring: Vores største udfordring var at gøre Ikea kabinetterne til at fungere og ikke ligne Ikea kabinetter. Mens deres konstruktion er ret fantastisk til prisen (massive bøgdøre), føler de sig som et køkken bestilt ud af et katalog. De største lovovertrædere var de små firkanter, der blev ætset i glasset i de øvre frysere. Vores geni ideer var at erstatte glasset med frostet glas, kun det viste sig umuligt i betragtning af opførelsen af ​​døren. Så vores sidste løsning kom fra vores fantastiske glas fyr, der tog dørene og sandblasted dem. Derefter installerede vi kabinet hardware, der ekko den elegante form af Viking Designer serien apparathåndtag og vi havde vores køkken.

Hvad venner siger: "WOW!" En række naboer er kommet gennem huset med deres kæber på jorden. De kan ikke tro på, at vi slået ned i en nådig ejendom på mindre end fire måneder.

Største forlegenhed: Vores største forlegenhed er kalksten i ovenpå badeværelset - det var allerede købt, da vi kom på scenen, så. . . vi skåret det ind i overdimensioneret "subway" flise og lagde den i en offset mursten mønster. Til gulvet skærer vi fliserne ind i mindre 6 "x6" firkanter for at gøre rummet mere følsomt.

Stolteste DIY: Refinishing kohidestole i stuen - de var grimme vinyl, rustbeskyttet junk, da vi fandt dem, og nu. . . Nå bare se! (Vi fandt ud af, at efter at vi havde købt dem, forsøgte en køber fra Modernica på Beverly at fange dem.)

Største indulgence: Ibex hovedbordet i stuen, men det er det værd.

Bedste råd: REUSE, REUSE, REUSE. Der er ingen mangel på forfalskede møbler i thrift butikker eller endda på gaden. Find en polstring, hvis arbejde du synes er stort og rimeligt, få noget stof, du elsker og. . . du har en helt ny bedøvelsessofa til mindre end en halv ægte billetpris. Mere end 80% af møblerne i dette hus er reddet. De andre råd, vi kan give - hvis du har en chance for at arbejde med arkitekten John Hadley Jr., tag det. Den oprindelige vision for dette hjem kom fra ham. Det har været en fornøjelse at genopfinde dette hjem med ham.

Ressourcer: Michael Levine til alle dine stofbehov. ebay for alt. Craigslist til møbler, kunst og ejendom salgslister. Bourget Bros. til sten og terrassebrækker. Serv-Well apparater i Glendale, entreprenørpriser til offentligheden (ja du har råd til et Viking-køleskab). Sunlandhomedecor.com for alle ting gemmer relaterede og gode ol 'IKEA (især belysning og skabe).

Og tjek vores arkiver af ATLAs tidligere husture her

Åbn diasshow