hus ture

LA Mini House Tour: Habitat 825, West Hollywood

Anonim

Aaron over på AT: NY var venlig nok til at give os en chance for denne nylige artikel i NY Times om West Hollywoods to-etages ejerlejlighed udvikling kaldet Habitat 825. Designet af Los Angeles arkitekt, Lorcan O'Herlihy, den 19- enhedsbygning ved 825 North Kings Road har fået en masse interesse og ros:

Los Angeles Times kaldte Habitat 825, som blev afsluttet i efteråret, en af ​​de mest betydningsfulde projekter i 2007, og et rigt symbol på "en by, der kæmper for at undslippe sin ungdomsår og definere sin tidlige voksenalder".

Se hvad hooplah handler om under skåret ...

Habitat 825 blev designet med et gårdhave design, hvilket kunne være en nakkelse tilbage til LAs tradition for gårdhave lejlighedskomplekser. Og hver 2-3 soveværelsesenheder er udnævnt med nogle ønskelige træk, der ikke altid tilbydes med typiske lejligheder: 8'10 "til 16" lofter, private tagdæk, balkoner eller terrasser, indbygget belysning, lyd og UV-isolerede vinduer og in- vaskemaskine / tørretumbler. De åbne køkkener, med speciallavet italiensk kabinet af Boffi og rustfri stålapparater fra Miele, med alle indretninger designet af Lorcan O'Herlihy, AIA og fransk interiørdesigner, Josette Flicker, alle gør Habitat 825 en high end bolig (og prisen på 1, 3 millioner dollar siger det også).

[Billeder: Ethan Pines til New York Times]

Og tjek vores arkiver af ATLAs tidligere husture her