hus ture

LA Mini House Tour: Maskinprojektets Minimal Jungle - Kunstner i Residence Space

Anonim

Echo Parks eget Maskinprojekt vil snart tilbyde en lejlighed til deres kunstnere i bopæl (detaljer om hvordan man kommer ind på dette for at blive afsløret snart). Vi er meget imponerede over, hvor godt dette enkle rum kommer sammen med store indendørs planter og terrarier (designet af Holly Vesecky), en lille hjælp fra ikea og et øje for 'mindre er mere'. Vi synes også, at rummet er åbent nok til at rumme forskellige personligheder og let kan omdannes, afhængigt af hvordan det skal bruges. Den fulde scoop på planer for et vinduesseat terrarium og meget mere fra Galleri Direktør Mark Allen efter springet:

Åbn diasshow

Åbn diasshow

Nogen baggrund : På maskinen står vi for en bred vifte af arrangementer og højttalere, herunder forfattere, musikere, kunstnere og forskere. Da lejligheden over galleriet blev tilgængelig besluttede vi at leje det som et midlertidigt ophold for, at folk kunne blive ved med at lave projekter med os. Mellem besøgende vil det fungere som et rum til vært for særlige arrangementer og små fester.

Firkantede optagelser : 500 fod måske. 1 soveværelse

Hvilken stil går du til : minimal jungle.

Favorite Element : plante grotte

Største udfordring : at designe et rum, der ville føle sig godt tilpas og hjemligt for de besøgende at bo på, der ville udtrykke vores personlighed, men ikke være for overvældende en æstetisk for mennesker der bor der midlertidigt.

Hvilke venner siger : hvornår bliver jeg kunstner i bopæl?

Største forlegenhed : afhængighed af IKEA

Storslået DIY element : jungle / terrarium / vinduesplads (stadig i gang)

Største overbærenhed : Leje en ekstra lejlighed til galleriet

Bedste råd : Åbn plads er virkelig rart, "stuff" er trættende

Hvor du ønsker, kan du købe ting : eksotiske plantemarkeder

Noget andet : Vi er næsten halvt færdige, den endelige version vil have meget mere planteliv

En note om kunstnerne i bopæl : Der vil være 3-4 længerevarende boliger, der vil være 4-6 uger lange. Disse kunstnere vil undervise i klasser på galleriet, udføre, foredrag og kurere arrangementer og måske gøre kontorstimer.

Og tjek vores arkiver af ATLAs tidligere husture her

Åbn diasshow