hus ture

Lauren og Shawns "Smukke og lyse Retreat"

Anonim

Navn: Lauren og Shawn
Sted: Toronto, Ontario

Elskere, bygherrer, crafters og troende, at et delt liv er virkelig en smuk ting, vores seneste hjemrejse var en kælderomvandling fra et mørkt uninviting rum til et smukt og lyst tilbagetog, som vi lejer som en B & B.

Hver detalje blev dagdrømt om, jaget efter og samlet sammen for at skabe plads til vores gæster for virkelig at slappe af og forkæle.

De oprindelige 100 år gamle brede planke trægulve bringer en følelse af varme og historie til rummet, der pop mod de lysegrå vægge og hvide accenter. En specialbygget lågedør adskiller soveområdet fra vaskeriet og privat bad med badekar og bruser.


Weekends scouring craigslist og lokale antikmarkeder er hvor vi fandt møblerne stykker til rummet, som blev givet og nyt liv efter at være slået ned og refinished med undtagelse af den 100 år gamle franske metal seng ramme, som vi forlod i sin oprindelige forbløffende form.

Honning dåser fra vores bryllup med søde succulenter og friske blomster gemt inde i dem bringer livet til rummet og en "Line a Day" journal gør det muligt for hver af vores gæster at fortælle historien om et års besøg.


Vores passion for design og bygning af hver detalje med egne hænder udnyttede os igennem dette projekt og sammen er vi så glade for at invitere folk og byde dem velkommen hjem.

Du kan se flere billeder af Lauren og Shawns dejlige hjem på deres blog The Shared Life.

Tak, Lauren og Shawn!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.