hus ture

Leah & Mike's 1940s Ocean Beach Beauty

Anonim

Navn: Leah og Mike
Beliggenhed: Ocean Beach / Ytre Sunset, San Francisco, Californien

Min mand og jeg er lige færdig med at renovere vores 1940'ers, 800 kvadratmeter hjem nær Ocean Beach. Vi blev forelsket i nabolaget, øst / vestlyset i vores hus og den store baggård. Men vi vidste, at vi skulle gøre en temmelig betydelig renovering - der var ingen apparater i køkkenet, da vi købte det, og badeværelset var en temmelig deprimerende pink og brun flise (som vi næsten boede med, men fik en spilletid beslutning at rive ud).

Vi havde en fantastisk entreprenør, der var ind og ud i tre uger (!) Og hans besætning gjorde de fleste af de tunge løft og banke ned vægge. Vi havde et rigtigt stramt budget og tidslinje (da vi var nødt til at flytte ud af vores tidligere lejlighed), og min mand og jeg gjorde færdiggørelsen selv (maleri, fliser på badeværelset og slibning og renovering af gulvene). Vi havde aldrig gjort noget DIY før - vi så lige mange Youtube-videoer og krydsede vores fingre.

Min favorit del var at vælge accent stykker - Jeg elskede at finde belysning fra Cedar og Moss og messing hardware fra Schoolhouse Electric. Vores nye nabo gør surf og skateboards ud af genbrugs skateecks (Iris Skateboards), og han var fantastisk nok til at gøre os vores køkken slagterblock ud af skatedecks.

Heldigvis har min mand og jeg en lignende æstetik (vintage moderne, rene linjer, noget minimalistisk). Han tømmer i min loppemarked afhængighed. Vi købte kun et nyt møbel, da vi flyttede ind (sofaen) og designet ved hjælp af alt, hvad vi allerede ejer (primært vintage fund, stykker hentet på rejser eller hånd-down-downs fra mine forældre).

Jeg elsker hvor hyggeligt og behageligt vores hjem føles, og det er virkelig vores efter blodet, sveden og tårerne, vi sætter ind i det. Jeg elsker selv at se de små fejl i vores undergrundsfliser hver gang jeg bruser. Det var bestemt en udmattende og stressende proces, men så værd i sidste ende. Jeg ville elske at dele det med Apartment Therapy-læsere efter alle de timer, jeg tilbragte poring over andre lejligheder og huse på dit websted, da vi indsamlede inspiration!

Tak, Leah! Leas interiørdesign og stylingvirksomhed hedder feltteori .

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.