ejendom

Leifs Aspirational Collection bliver virkelighed

Anonim

Da jeg fotograferede Leifs lejlighed tilbage i juni, blev jeg forelsket i den lille samling af skala model midt århundrede ranchhuse vist i hans stue. De små huse var dog mere end modeller til Leif. De miniatyrhuse var Leifs forsøg på at manifestere sin drøm - ejerskab af en livsstilversion af en. Og ville du ikke vide det - det fungerede!

For at gøre sin drøm om at leve i et midten af ​​århundredes hjem til virkelighed, havde Leif to muligheder. Han kunne jage Wayne Szalinski og bede ham om at bruge sin skat, jeg skrumpede Kids- teknologien for at miniaturisere Leif, så han kan leve i en af ​​modellerne. Eller han kunne finde en livsstiludgave af sit drømmehus fra midten af ​​århundredet. Heldigvis var det lettere at gøre sidstnævnte.

Faktisk var det meget lettere at finde livsstilhjemmet. Lidt på en lark, kaldte Leif sin ejendomsmægler om en notering til et 1950s ranchhus, som han så online. Han var ikke rigtig alvorlig med at købe, han var bare nysgerrig efter, hvad der lød som en hel del. Nå var det kærlighed ved første visning, og i slutningen af ​​måneden lukker Leif på den lille skønhed i midten af ​​århundredet, der er afbildet her. Og du kan vædde på, at jeg kommer lige bag ham og tigger om en anden hustur!

Billeder: Jason Loper og Leif Forre