hus ture

Lianna City Condo i Milwaukee

Anonim

Navn: Lianna
Sted: Milwaukee, Wisconsin

Denne condo bygning er i Brewer's Hill Neighborhood i Downtown Milwaukee. Jeg blev forelsket i lejligheden fra det øjeblik, jeg så det. Fyldt med rig historie, plejede det at være en skofabrik og blev forladt i årevis, før det blev genindført i condos. Jeg elsker creme city mursten detaljer, der er karakteristisk for dette område og svært at finde.

Jeg købte denne lejlighed et par år ud af college og begyndte hurtigt at finde unikke møbler fra Craigslist, ejendomssalg og loppemarkeder. Jeg elsker, hvordan min ejerlejlighed er samlet, fordi den er unik og kreativ og fyldt med en-of-a-kind finds, at jeg skabte mig selv.

Varer fundet og refinished: gul buffet (Craigslist malet), pink ikat accent stol (Craigslist malet, recoiled og reupholstered), rottestøtter (Craigslist malet, reupholstered), pink pink front entryway bænk (fuldt konstrueret fra bunden sammen med min far og polstret ), floral vinger tilbage stol (professionelt polstret).

Andre bemærkninger: Den rustikke låve træbord blev oprettet fra bunden af ​​min svoger. Den rosa vintage kommode i soveværelset var mine bedstemødre. Det var oprindeligt en buffet, og min bedstemor fjernede benene og malede sig selv.

Pink kalligrafi malet væg: En af mine yndlings ting i hele lejligheden er denne væg. Det blev malet med hjælp fra min søster med ordene fra en yndlings inspirerende sang ( Amazing by Jem). På hårde morgener stirrer jeg bare på væggen og synger for mig selv.

Galleri vægge i vid udstrækning: I årenes løb fortsatte jeg med at finde sjov kunst og udskrifter, som jeg elskede. Først følte jeg at jeg var løbet tør for plads i lejligheden og stablet stykker i mit skab. Indtil en dag var min mand og jeg i en yndlingsrestaurant med en perfekt curated gallerimur, da min mand sagde "vi burde gøre det." Jeg var så begejstret for forslaget (som han normalt kun lader mig gøre min ting og har ikke meget at sige om indretning), at jeg hurtigt gik hjem og trak al den kunst, der blev samlet over årene, og vi begyndte at bygge galleriet væg over skabene i køkkenet. Desværre behøvede jeg ikke at købe meget ekstra for at afslutte det.

Tak, Lianna!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.