hus ture

En lys og blæst, midt-århundrede inspireret Beverly Hills Apartment

Anonim

Navn: Eric
Beliggenhed: Beverly Hills, Californien

Jeg er en videoindholdsproducent baseret i Los Angeles. Da jeg først turnerede min lejlighed, blev jeg ramt af det naturlige lys. Enheden har vinduer på tre sider og vender mod en park på tværs af gaden, så mellem belysningen krydsbrebet, har du lyst til at være ude.

Bor i lejlighederne i Beverly Hills, bor jeg i en af ​​de mange lejlighedsbygninger bygget omkring 1950. Ejerne har bevaret en stor del af sin oprindelige charme, herunder et særligt badeværelse fra midten af ​​århundrede med lyseblå flise.

Jeg ville beskrive min stil som middelalderen moderne californiske. Som et Bay Area indfødt og en nyere Angeleno demonstrerer mit hjem en kærlighed til mit hjemland. I løbet af de sidste par år har jeg samlet brugerdefinerede stykker fra lokale sydlige Californiske træarbejdere, som f.eks. Min valnødsbord. Jeg har et par Eames (stil) stole, som anerkendelse af de to californiske design legender. Jeg er også en kunstfugl, og på mine vægge viser jeg abstrakte nordlige californiske landskaber af Sonoma-baserede James Shay.

Tak, Eric!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.