ejendom

Belysning: Syv unikke løsninger NYT House & Home Roundup 1.24.08

Anonim

Fra high end brugerdefinerede boligbelysning design til lettere implementerede belysningsløsninger til mørke lejligheder, The New York Times ser på syv unikke løsninger til mørke rum ...

Kunst der skinner uden reflekseret blænding. High-end brugerdefineret belysning design for at få mest muligt ud af din kunstsamling. Indeholder tips til belysning af kunstværker.

Et indvendigt landskab med en glød indbygget. En Vancouver lejlighed, der bruger baggrundsbelyst onyx til at belyse et indvendigt rum.


I en by kendt for lys, et hus med meget lidt. Et italiensk hjem renoveret for at bringe mere lys. Designeren brugte en kombination af falske ovenlys og masser af diffust fluorescerende belysning, der er monteret under hylder, hylder og bordoverflader.

Fyldning af fortabelsen af ​​et forsvindet vindue med planter og forskellige landskaber. En fantastisk løsning til de mange blokerede vinduer i New York City lejligheder.

Chasing Mørket med håndens hånd. Brug af forskellige belysningsarmaturer til at kompensere for mangel på naturligt lys i et soveværelse.

Flydende gulve på lyse bånd. Brug lys til at skabe illusionen af ​​flydende genstande.

Først dæmpning, nu for filmen. En smuk hjemmebiograf inspireret af de lyse buer af Radio City Music Hall.

(Billeder: Bonny Makarewicz, Fred R. Conrad, Salvatore Gozzo, David Kulick, Peter Margonelli, Suzanne DeChillo, Peter Mauss)

Apartment Therapy støtter vores læsere med nøje udvalgte produktanbefalinger for at forbedre livet derhjemme. Du støtter os gennem vores uafhængigt udvalgte links, hvoraf mange tjener os til en kommission.