hus ture

Limor's Shabby Chic Style

Anonim

Navn: Limor Zamir
Beliggenhed: Tel Aviv, Israel

Jeg er fra solrige Tel Aviv i Israel, og min fire værelses lejlighed ligger i den nordlige del af byen. Udseendet af det afspejler klart min kærlighed til shabby chic stil!

Jeg har netop renoveret køkkenet, fordi jeg ikke kunne standse de slidte borde skabsdøre, så jeg ændrede dem alle til dem med en shabby chic, grandma-stil glasdøre.

Badeværelseskabinetterne blev også erstattet med at koordinere med det nye køkkens stil. Og jeg erstattede endelig mit kedelige tapet med blomster udseende fra Pip Studio!

Pigernes værelser afspejler også min kærlighed til hvid lurvet chic stil, der fotograferer så godt med den israelske sol. Jeg har en passion for boligindretning og det viser i hvert hjørne af vores lille lejlighed!

Tak, Limor!

• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktionen gennem vores formular til indgivelse af husturer.

Apartment Therapy støtter vores læsere med nøje udvalgte produktanbefalinger for at forbedre livet derhjemme. Du støtter os gennem vores uafhængigt udvalgte links, hvoraf mange tjener os til en kommission.