hus ture

Lithiums Neon Glam Meets Tech

Anonim

Navn: Litium Technologies
Sted: San Francisco, Californien
Størrelse: 50.000 kvadratfod
År arbejdet i: 1 år, 2 måneder

Neon. Glamorous. Højteknologisk. Disse tre ting findes ikke ofte i samme sætning sammen. Ok, måske neon og tech. Men glamourøse? Ja, det er en sjælden kombination, men en velkommen en. San Francisco-baserede lithium omfavner denne stil med verve.

Åbn diasshow

Åbn diasshow

Rummet indeholder mange af de ting, du ser i teknologibedrifter i disse dage: videospil, kæmpe vægge til doodling og fleksible arbejdsområder. Men det omfatter også en alvorlig mørk side med massive lysekroner og store lædersofaer, der forankrer hele pladsen i en vis klassifikation.

Åbn diasshow

Lejlighed Terapi Undersøgelse:

Min stil: Historisk med et organisk moderne twist

Inspiration: Bygningen selv, beliggenheden og litiumets syn på sig selv. Kontoret fortæller Litiums historie, væggen grafik, der skildrer virksomhedens formål og mission og "familie billeder" af lithiums personale supplerer hovedhistorien. Billedvægge fremhæver fotos (ikke logoer - men portrætter) af Litiums udvidede familie - deres klienter - og deres succeshistorier på socialmediaarenaen.

Favoritelement: Glasvægge

Største udfordring: Forbindelse mellem hold - Bygningsformen er en U, og holdene besætter flere etager, så der er unikke områder til hver etage, der får folk til at flytte rundt og se hinanden, var nøglen til designet.

Hvad Venner siger: "Wow ... Hvilken fantastisk plads."

Største forlegenhed: Ingen ordentlig forsendelse / modtagelse af rum og Buzzy telefonkabiner.

Træteste DIY: Tv'et spredte sig ud over rummet, ideen om picnicborde i stedet for dyre siddepladser, cool grafik på vægpanelerne og endelig lokalet skabt på 14. etage.

Største indulgence: Derceptionist skrivebord og lys i lobbyen.

Bedste råd: Prioritere, hvor du er villig til at bruge, og hvor du kan lave nedskæringer. Find et erklæringstykke, der betyder noget for dig eller din virksomhed, for Litium var receptionisten og lobbyen.

Drømmekilder: Lokale butikker og kunstnere.

Åbn diasshow

Ressourcer af note:

MØBEL

Allsteel møbelsystemer

BELYSNING

Restaurering Hardware, Urban Arkeologi, Moooi, West Elm, Lampa, Marset

GULVBELÆGNING

Tandus, Interface

ÅRGANG

Lithium-personale lavede brugerdefineret grafik på magnetisk vinyl

Åbn diasshow

Tak, lithium!

• HOUSE TOUR ARCHIVE: Tjek de sidste husture her.
• Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktionen gennem vores formular til indgivelse af husturer.
• Er du designer / arkitekt / dekorator interesseret i at dele et boligprojekt med Apartment Therapy-læsere? Kontakt redaktionen via vores Professional Submission Form.

Følg Apartment Therapy's Board House Tours Lejlighedsterapi på Pinterest.

Opdateret dagligt med friske ture fulde af fotos for dig at pin & nyd!