hus ture

Luke's "Win Win" Car Themed Bedroom

Anonim

Navn: Luke (3.5)
Sted: Chicago, Illinois

Da det var på tide at overføre Luke fra en børnehave til et lille soveværelse, var det en no-brainer at vi ville gå til et bil-tema soveværelse. Han har helt sikkert en kærlighed til alle ting på hjul, især biler. Udover det fremherskende biltema rundt i lokalet er der også sjove referencer til Star Wars og populære tegneserier. Vi ønskede at værelset skulle være et sjovt rum, hvor han ville bruge meget tid der og ikke kede sig. Jeg fik ham til at hente farvepallen ved at bede ham om at fortælle mig tre farver han ønskede at se i sit værelse. Han valgte blå, gul og sort.

Vi var virkelig glade for at finde den bil seng på Amazon! Vi var lidt tøvende med at købe det som vi har set et par klæbrig udseende bil senge, der ikke er af den bedste kvalitet. Men vi endte med at ringe til en lokal møbelbutik, der bærer sengen og fandt ud af at den er god kvalitet og ser endnu bedre ud i person. Luke er vild med sin bil seng! Vi bruger meget på hans bed læsning historier og sang sange.

Han elsker også teepeeen; det er et sted for sine 'fluffy venner' at sove og lege! Jeg kan virkelig godt lide størrelsen på denne teepee, den er meget rummelig indefra. Han og jeg kan komfortabelt sidde og spille eller have historie tid derinde.

Kommode er den samme som vi brugte i hans børnehave. Jeg elsker love, der kan overgå til forskellige stilarter og værelser. I modsætning til de varme og bløde neutrale vi havde i børnehaven, har dette værelse kolde toner og en industriel følelse. Vi troede, at træforhandleren ville føle en varm stemning til rummet!

Vintage bil plakat over sengen var en DIY - jeg købte billedet fra Shutterstock! Jeg kunne udskrive og ramme det til en minimal pris. Det er helt sikkert et af mine foretrukne indretningsprodukter i rummet.

En bil tema værelse er helt en sejr vinde med en toddler og Luke elsker sit værelse!

Tak, Lina!

• Mit værelsearkiv
• SEND ET BABY ELLER KID'S RUM