hus ture

Margot's Painted Playroom

Anonim

Navn: Margot (1)
Sted: Tampa, Florida

Efter Margots første fødselsdagsfest indså vi, at hun havde alt for mange legetøj, og de legetøj var spredt over hele huset. Vi besluttede, at det var tid for os at vende vores ubrugte gæsteværelse ind i Margot's Playroom (og vores kontor).

Jeg ville gerne gøre noget anderledes. Jeg besluttede, at jeg ville male et vægmaleri på hendes væg! Jeg tror, ​​at min mand lo, da jeg fortalte ham dette. Muralaturet viste sig stort og så begyndte udsmykningen!

Min mand byggede et skrivebord på nogle Ikea-lagerkuber, hvilket ville fungere som en rumdeler mellem legerummet og kontoret. Jeg malede derefter nogle gamle opbevaringsbakker med resterende maling fra vægmaleriet.

Vi besluttede senere at vi skulle tilføje lidt noget til den anden væg i hendes værelse. Vi valgte en ABC væg! Vi malede alle bogstaverne med resterende maling og satte dem fast på væggen.

Endelig byggede vi Margot et køkken sæt, der matchede hendes legerum. Vi købte et brugt skab fra Habitat for Humanity ReStore, og med et par tweaks blev det til det perfekte køkken.

Tak, Emily! Du kan se flere billeder af Margot's plads på Emily's hjemmeside Simply Home Love.

• Mit værelsearkiv
• SEND ET BABY ELLER KID'S RUM