hus ture

Maria og Tristans farverige, kunstfyldte hjem

Anonim

Navn : Maria og Tristan
Sted : Chicago, Illinois

Min mand Tristan og jeg har delt denne klassiske Chicago Graystone lejlighed sammen i lidt over 3 år. Det er omkring 1.200 sq ft med 3 soveværelser og 1 bad, med et stort køkken og separat spisestue. Vi flyttede her fra en meget lille have lejlighed med lave lofter og lidt lys, så vi blev straks forelsket i de 12 lofter, store vinduer og næsten dobbelt gulvplads.

Jeg er ikke en stor fan af blanke hvide vægge, så vores er fyldt med farve og tekstur og kunst. Min yndlingsindretning er al den kunst og genstande, vi har samlet gennem årene. Vi er begge kandidater fra School of the Art Institute of Chicago og er omgivet af et samfund af kreative mennesker. Jeg er stolt af at vise kunstværket af mange af vores nære venner såvel som nogle af vores egne (som de 3 cykeludskrifter i vores soveværelse lavet af Tristan). Vi elsker også at finde stykker fra lokale kunstmesser og gallerier, thrift store, og selvfølgelig Chicagos famously omfattende gydesystem. Jeg er stor overbevist om, at alt kan være smukt, hvis du lægger det i en fin ramme eller præsenterer det godt. Kunst handler ofte om kontekst.

Meget af vores møbler er hentet fra baggyder og craigslist. Selv om noget af det ikke er meget attraktivt af sig selv, gør vi vores bedste for at spore ting med smart dekoration. Ligesom spisebordet, som blev fundet i en bakkeudseende, ser meget pænere ud med friske blomster, en bordrunner og en keramisk samling som et centerpiece.

Vi har også lige tilbudt vores lejlighed et godt farvel, da vi flyttede ud midt i august. Vi har for nylig købt en smuk 3-lejlighed i nærheden, at vi vil rehabbing og konvertere til vores familie hjem. Vi dokumenterer vores fremskridt på thehummelhouse.tumblr.com. Vi har lavet mange minder i denne lejlighed, og jeg kan ikke vente med at gøre mere, når vi begynder på vores nye eventyr som husejere.

Tak, Maria og Tristan!

  • Er du interesseret i at dele dit hjem med Apartment Therapy? Kontakt redaktørerne via vores Hus Tour & House Call Submission Form.