hus ture

Maurice's Chicago Timber Loft Office

Anonim

Navn: Maurice LaBonte
Beliggenhed: Lakeview, Chicago
Størrelse: 200 kvadratmeter

Maurice delte for nylig sin hems med os (den gamle Chicago elektriske underbygning), og nu får vi et lyst og livligt indblik i hans hjem væk fra hjemmet, kontoret. Dette kontor og vejledning rum udstråler de bedste elementer i ens hjemmekontor, men giver Maurice den afstand, han har brug for til at arbejde effektivt. Mit øjeblikksindtryk i tre ord: komfort, sjov, funktion.

Åbn diasshow

Som uddannelseskonsulent og akademisk vejleder har Maurice (Mo) været leasing i denne bygning i de sidste fem år (i dette rum for to) og elsker at bruge tid der. Vi elsker hans entusiasme og lidenskab for hans omgivelser, historierne og historierne bag hans ejendele og hans engagement i hans livs arbejde med studerende. Her er hvad Mo har at sige:

Åbn diasshow

Lejlighed Terapi Undersøgelse:

Min stil: Som mit hjem er stilindstillinger på mit kontor en blanding af æstetik, der afspejler min kærlighed til design i midten af ​​århundrede, moderne møbler og eklektisk tilbehør. Efter scouting flere loft kontorbygninger steder, valgte jeg dette kontor, fordi det var placeret i en af ​​de få resterende tømmer loft bygninger i Chicago. Jeg arbejder syv dage om ugen i ni måneder, og jeg ønskede den ekspansive følelse af et loft i en gammel bygning, der ville give mig et åndedræt. Jeg ønskede også en historisk forbindelse til Chicago og arkitektur, og jeg var glad for at lære denne bygning havde beskyttet, milepæl status.

Kontorerne har en tendens til at være ret diminutiv: Øremærket til eneste virksomhedsejere, herunder terapeuter, læger, advokater og et utal af andre individuelle bestræbelser. Tre er en charme, og da jeg flyttede for tredje gang om fem år til mit eksisterende kontor, ramte jeg betale snavs! Jeg havde ventet på et hjørne kontor, og som held havde det, faldt det nordøstlige hjørne af anden sal i mit skød for to år siden. Det er perfektion for mig. Sollyset strømmer ind gennem de rummelige vinduer, og der er masser af energi til al den intellektuelle nysgerrighed, der opstår. Det er altid en livlig diskussion, og det var mit mål at designe rummet.

Ægteskabet af gammelt og nyt er rygraden i min designfilosofi. Lagene i bygningen blev allerede skrællet tilbage og afslørede, hvad der er iboende til bygningen, og jeg indarbejdede netop det i mit endelige design. Da jeg så den eksponerede mursten og de grove hævede lofttømmer, fortalte jeg det straks i det overordnede designskema, som jeg forestillede mig. Jeg reddede hvad jeg kunne fra min samling af ejendomme i vintage og midten af ​​århundredet, og jeg nød processen med, hvordan modsætninger tiltrækker. Det er den kontrast, der gør det hele, fungerer så smukt. Den spænding, der skabes mellem de polerede møbler og de primitive strukturelementer skaber en sofistikeret og enkel samtale. Bygningen selv skabte mulighed, og designet udviklede sig derfra.

Inspiration: Funktion. Fungere. Fungere. Et kontor skal arbejde.

Favoritelement: Jeg har to favoritelementer: Triptych af vinduer på østvæggen og nordvægens rudimentære, gulv til loft bogreol.

Største udfordring: Yderligere siddepladser og passende arkivering.

Hvad venner siger: De, der har besøgt, føler sig som om de er i mit hjem. De er tilfredse.

Største forlegenhed: Der er mange. Jeg laver mange designfejl. Jeg bor sammen med dem i et stykke tid, så re-tool, justere og forsøge at træffe bedre valg andet og tredje gang! Jeg eksperimenterer altid, og det er skønheden i at leve og arbejde med design.

Træteste DIY: Bogreol - det var en kærlighedskraft. Heldigvis havde jeg en entreprenør ven hjælp ud og ved ikke, hvordan jeg levede uden det i årevis!

Største indulgence: Leasing dette kontor! Leje et forretningsområde er et absolut overbærenhed, og for mig er det en personlig overbærenhed og et nødvendigt fagligt krav. Jeg nyder at forlade huset for at gå på arbejde - adskillelsen af ​​mit personlige og professionelle rum er en glæde. Det gør mig glad.

Bedste råd: Det skal arbejde for dig - skræddersy områder med opgave og afslapning - og få det til at fungere efter dine behov. Opret en plads, der lokker dig i hver dag. Et sted, du føler er roligt og roligt, giver dig mulighed for at gøre dig hjemme.

Dream Source: Alt her har sin egen unikke historie. Det primitive drama i rummet, mine behov og lokationen driver designet.

Åbn diasshow

RESSOURCER:

Hardware: Jeg bruger en Mac Book Pro, og min bygning leverer trådløs service. Mine studerende har også laptops og har adgang til internettet. Ligeledes kan mine ældres forældre hænge i lobbyen eller konferencelokalet og arbejde deres brombær, bærbare computere og iPads til deres hjerteindhold. Det er en god opsætning!

Kontormøbler: (Mange lige linjer, nogle vinkler til afledning ...)
• moderne sort glasbord med hvide emaljeben
• Vintage Eames Office stofskallestol
• MOMA's Porter tray bord
• Vintage sort læder og krom sidestol
• Højglans, skarp hvid credenza toppet med gråt glas og et tilpasset indbygget køleskab

Tilbehør:
• 1960'ers røg sort glas og krom vintage lampe
• Jonathan Adler keramik
• lokal kunst
• Brasiliansk kohudtæppe
• tavle
• Målkulgråt opslagstavler

Belysning: Sørg for at have det lys, du har brug for. Jeg har overhead kontorbelysning på en bevægelsesdetektor, men jeg bruger også omgivelses- og opgavelys.

Organiseringsværktøjer / tilbehør: Du skal være på toppen af ​​tingene. Uanset hvad du har brug for at blive organiseret og køre effektivt og effektivt - gør det. Nyd dig selv undervejs.

Det er Mo, nedenfor, i hans modelleringsdage!

Åbn diasshow

Tak, Maurice!

Billeder: Heather Blaha

Åbn diasshow