hus ture

Megan og Sams blanding af antikviteter og kunst med en New Orleans Speakeasy fortid

Anonim

Navn: Megan Workman & Sam Peake, Delia hunden, og Eliot katten
Beliggenhed: Central City; New Orleans, Louisiana
Størrelse: 1.439 kvadratmeter
År levede i: 2 år; Ejet

Ejendomsmægler Megan Workman søgte efter et hus for en kunde for to år siden, da der var sket noget uventet. Da hun kom ind i en lille Central City Victorianes sidedør og gik ind i en lys og smuk hall, tænkte hun: "Jeg skal gøre denne gang min." Hun minder om øjeblikket med et smil og musikerer: "Det er sjovt

.

det ene lille element ... "

Open House Tour

Megan og Sams hjem, der ligger på grænsen mellem de store herregårder i Garden District og de mere beskedne huse i Central City, er en side-hall variation på det traditionelle haglgevær udbredt i New Orleans. Den 1.400 kvadratmeter hjem består af flere forskellige værelser, der passer sammen som en labyrint. Det er ret modsat af den åbne konceptplanplan, der dominerer design i disse dage, og parret foretrækker det på den måde. "Layouten gør os bruge hvert værelse, " siger Sam.

Selvom Sam har rigelig erfaring med at bygge, havde han sommerarbejde arbejde med sin far og renoverede huse med sin bror George, hvis hjem også var udstillet på Apartment Therapy. Han var glad for at købe et hus, der kun behøvede renovering af badeværelser og mindre projekter, som maleri vægge og stripper dørhåndtag og plader.

Indretningen er en eklektisk blanding af sentimental familie antikviteter, genstande indsamlet gennem verdensrejser og moderne møbler og kunst. Mens Sam er naturligt trukket til træmøbler, naturhistoriske genstande, keramik og planteliv, graver Megan mod lyse farver, popart og slanke møbler. At balancere deres forskellige smag har været en velkommen udfordring for parret. Deres blandede stil har udviklet sig siden de mødtes på college for et årti siden.
Huset er fyldt med charmerende sydlige detaljer, som Megan og Sam elsker: Gulv til loft vinduer, brede bordplader, peberbrød verandaer og en mursten gårdhave med en stucco væg, der er gennemsyret med den slags karakter, der kun kommer med alderen. Parret tager også glæde i deres hjem nysgerrige fortid - det er rygter om at have været en speakeasy under Forbud. Huset har stadig ledetråd: gamle, kraftige, udvendige låse inde i to skabe og hvad der synes at være en hooch dør, der forbinder garderobeskabe i master- og gæsteværelserne. Sam opdagede flere beviser under en renovering af badeværelset: færdige hylder gemt mellem indramningen inde i væggen.
Megan og Sam nyder især deres hjem bekvemme beliggenhed. Beliggende en blok væk fra St. Charles Avenue, er deres hus kun få skridt væk fra sporvognslinjen og ruten, hvor Mardi Gras-paraderne passerer. "Vi er Mardi Gras hotspot, " siger Megan med grin. De ligger kun en kort gåtur fra den livlige Magazine Street-fyldt med en overflod af restauranter, barer, gallerier og butikker - og deres foretrukne Central City-kvarter bar, Verret's Lounge. De elsker at tage i haven distriktets smukke arkitektur og natur på gåture med deres hund, Delia.
Da det drejede sig om at finde det rigtige hjem for sig selv, er det klart, at Megan overvejede sit eget råd. "Jeg fortæller mine kunder, du får bare denne følelse, når du går ind i et hus. Du ved, du vil have varig komfort, og du vil få langvarig nydelse ud, hvis det. Det er to år senere, og jeg elsker stadig at gå ned på dette entre."

Open House Tour

Lejlighed Terapi Undersøgelse:

Vores stil: Jeg kan godt lide at kombinere antikviteter med lyse, moderne kunst og farver til en eklektisk kontrast. Jeg elsker den visuelle effekt, der skabes, når gamle er parret med nye og neutrale eller naturlige materialer er parret med noget lyst og jubilant eller slank og hvidt. Sam og jeg arvede mange smukke store stykker antikke møbler fra vores familier, og det har altid været en sjov udfordring for mig at forsøge at balancere dem med mere moderne møbler og kunst, så det ikke føles som om vi bor i et museum af gammelt træ .

Inspiration: I sidste uge har jeg virkelig virkelig gravet de hjemrejser, der kommer ud af Australien fra hele verden. På trods af mangfoldigheden og rækkevidden af ​​stilarter beholder mange af dem en meget lethed og legende kvalitet om dem selv i de dyreste og sofistikerede hjem - som det er okay at ikke tage indretningen af ​​ens hjem for alvorligt, en holdning, jeg finder virkelig beundringsværdig. Også jeg føler mig lidt sjov med at indrømme dette, men jeg regelmæssigt bladrer gennem de årlige IKEA kataloger til inspiration, ikke nødvendigvis for deres produkter, men for den måde, de opfører værelser og sammen med interessante farver sammen. De har et alvorligt talentfulde personale af stagers ved hånden. Endelig blev det forældet i mig for længe siden af ​​min bedstemor, at "alting kan gå sammen", mens jeg senere lærte af min mor vigtigheden af ​​også at tage et redaktionelt øje til ting en gang imellem.

Sams æstetik har altid været og sandsynligvis for evigt vil blive påvirket af hans landdistrikterne i Texas Hill Country og hans rejser. Han er tiltrukket af naturlige træmøbler og indretning, keramik, eksotiske stoffer og indarbejder så meget planteliv som muligt. Han kan godt lide at sætte tid og energi i at bringe gamle møbler tilbage til livet. Han elsker også at samle ting, især pilespidser, fossiler og forstenede knogler. Jeg kalder ham et magpie, fordi han ikke kan modstå at finde og plukke ting fra jorden

.

og derefter holde på dem for evigt.

Favoritelement: Mine yndlingselementer er sideshallen, der løber fra spisestuen til stuen, gulv til loft vinduet i stuen og stucco vægge og mursten fundament på gården.
Sams foretrukne element er beviset i huset, der bekræfter rygtet, det engang blev brugt som en speakeasy. Der er stadig gamle, tunge, ydre låse inde i to af skabe, en hooch-dør, der forbinder mester- og gæsteværelset skabe, og under renoveringen af ​​badeværelset opdagede vi færdige hylder inde i væggen mellem indramningen.

Største udfordring: Manglende skabe og udendørs opbevaringsplads til ting som værktøjer, byggematerialer, maling osv. Betyder, at vi er nødt til at blive kreative med at lagre og organisere ting ude i det åbne, der normalt ville være gemt væk (se Sams kontor) .

Hvad Venner siger: Det ligner "os".

Største Forlegenhed: Det tilbage badeværelse er endnu ikke blevet renoveret (oprindeligt begge badeværelser lignede det, da vi købte huset). Jeg gør mit bedste for at arbejde med de skinnende messingsconces og beige og tan fliser, men ser frem til den dag, hvor tid og penge tillader os at gøre det mere vores smag.

Stoleste DIY: Den største DIY var det forreste badeværelse-Sam redigerer meget af det selv, herunder patching og refinishing de delvist termitåede trægulve, vi fandt under to lag flise. Min favorit DIY er den lille plads, han hamrede ud af murstenen på gården, så vi kunne plante et kinesisk pagodetræ for at tilføje mere skygge.

Største indulgence: Ansættelse af et arbejde til at refinansere trægulve i hele huset ugen før vi flyttede ind i huset i stedet for at forsøge at tackle det selv. Den tid og smerte, som det sandsynligvis sparer os (især Sam), er uvurderlig. Plus, de kom smukt ud.

Bedste råd: Når du køber ting til dit hjem, vær ikke bange for at købe kunststykker / møbler / tekstiler / etc. Det føles specielt eller virkelig taler til dig, selvom det ikke er i vejen for, hvad du allerede ejer eller svarer umiddelbart til et sted at sætte det i dit hjem. Jeg har fundet, at jeg aldrig har undret over at kaste forsigtighed til vinden når det kommer til indkøb som denne, og de finder efterhånden altid et nyttigt sted eller formål, der i sidste ende føjer til det unikke rum som helhed.

Drømmekilder: At være en af ​​de første gennem døren til et rigtig godt New Orleans ejendomssalg (som kræver at vågne op på en ugudelig time på en lørdag og derfor aldrig kommer til at blive fornyet).

Open House Tour

Ressourcer

FARVE OG FARVE

Ydre:

 • Krop og trim: Benjamin Moore 2141-70 Vanilje Milkshake
 • Skodder: BM 2146-30 Split Pea
 • Porch og trapper: BM 2172-10 Kobberlej
 • Døre: BM 2133-10 Onyx

Indre:

 • Hall: Benjamin Moore AF-15 Damp
 • Stue: Benjamin Moore AF-15 Damp
 • Spisestue: Jeg ville ønske jeg vidste det! Dette var den farve, det blev malet, da vi købte det, og jeg elsker det, men det har brug for gentemaling.
 • Køkken vægge-Behr MQ6-1 Ocean Abyss
 • Køkkenskabe - BM 2143-70 Simply White
 • Kontor: Benjamin Moore AF-15 Damp
 • Soveværelser: Benjamin Moore AF-15 Damp

ENTRY HALLWAY

 • Afrikansk bord: Antikviteter på Jackson, New Orleans
 • Buffet: Sams familie arvestykke, DIY renovering (fuldt slibet, erstattet rottede paneler, installerede ruder, færdig med naturlige Watco Danish Oil, udskiftet håndtag)
 • Stol stol: Megans familie arvestykke, DIY renovering (fast brudt arm og rocking ben, rengjort stoffet)
 • Spejl: Sams familie arvestykke - det er knyttet til kommode i soveværelset.
 • Antikke kinesiske skærme: Sams familie arvestykke fra sin bedstefar
 • Koral og grå runner tæppe: CB2
 • Mailholder: Ikea
 • Keramik: Sams bror Henry Peake / Blumenthal Workshops
 • Lyserød og grøn lungemaling: Sidney Kelly
 • Udskåret dyrestole: erhvervet i Guatemala
 • Omersa læder svin fodskammel: Sams familie arvestykke

STUE

 • Sofa: Ikea ved Craigslist
 • Sofa stol: Craigslist
 • Herman Miller Eames stole: garage salg
 • Sofabord: Opdagelser, New Orleans
 • Media Ikea
 • Sekretær: Sams familie arvestykke
 • Glasskabe: Ikea
 • Gedeben sidebord: Sams bror Henry Peake / Blumenthal Workshops
 • Lille bord ved siden af ​​pejsen: Sams bror Henry Peake / Blumenthal Workshops
 • Kødhud tæppe: Ikea
 • Pink rug: Craigslist
 • Axe hjorte gevirer: fundet af Sam i South Grape Creek nær Luckenbach, TX
 • Candy Shop fotografi: Sam Adams:
 • Pink shotgun hus foto trykt på metal: Brandon Xuereb
 • Kunst over kappen: en hånd-ned fra min chef - hun ved ikke meget om det heller, men kunstnerens underskrift siger "Ryan Rice."
 • Træskelet: fra en tur til Mexico
 • Ur på mantel: En gave, mine forældre købte på en kunstmesse i min hjemby, Birmingham, MI

SPISESTUE

 • Spisebord: Megans familie arvestykke
 • Stole: restaurantmøbelforsyningsvirksomhed
 • Hjørneskab: Megans familie arvestykke
 • Bedstefar ur: ejendom salg
 • Sidebord: Sams familie arvestykke
 • Spejl: Craigslist
 • Vedhæng lys over bord: Ikea
 • Glasbordslampe: Ikea
 • Rug: Opdagelser, New Orleans
 • Bordduge: Loomed, New Orleans
 • Kaktus (ja, de er kaktus!) Maleri: Sidney Kelly
 • Naked kvinde maleri: ejendom salg finde
 • Blomstermaleri: malet af min Megans bedstefar
 • Thai musiker maleri: købt af Megans bedstemor i Thailand

KØKKEN

 • Sort og hvid runner tæppe: West Elm
 • Papirkurven: simplehuman
 • Vaser: Ikea
 • Hængende 3-tieret wire kurv: Sur La Table
 • Wooden aber: Bali
 • Spejl: Bon Castor, New Orleans
 • Keramik på øverste hylde (undtagen plade): Finn Alban

OFFICE / DEN

 • Skrivebord: Ikea
 • Hylder: Ikea
 • Draft lampe: garage salg
 • Gulvlampe: Sams familie arvestykke
 • Skabe: Ikea
 • Drejestol: Ikea
 • Kvægskalle: Fredericksburg, TX
 • Mardi Gras masker: lavet af Sam

SOVEVÆRELSE

 • Canopy seng: Overstock.com
 • Dresser: Sams familie arvestykke, DIY renovering (fuldt slibet, erstattet og farvede knap, færdig med naturlige Watco Danish Oil)
 • Kærlighedssæde: Craigslist, genoprettet med Ikea Ektorp slidkjole
 • Sidebord: IKEA
 • Masker: Singapore / Sydøstasien
 • Silke rulle bag sengen: Kina
 • Kunst: Sidney Kelly, Blake Boyd
 • Benlampe: Dette er en tidligere ridestøvler, der tilhørte Sams bedstemor, som hun havde lavet til en lampe.
 • Lille træbryst: købt af Sam i Guatemala

GUEST SOVEVÆRELSE

 • Tapestry: Laos
 • Maske: Bali, Indonesien
 • Rug: Antikviteter på Jackson, New Orleans

BADEVÆRELSE

 • Penny flise: Gulv & Indretning
 • Vask / forfængelighed: renoveret af banken antikviteter
 • Rug: Craigslist
 • Spejl: IKEA
 • Hylde: IKEA
 • Lys over spejl: Home Depot
 • Toiletpapirholder: IKEA
 • Håndklædestativ: IKEA

GÅRDSPLADS

 • Bord, stole, paraply og opbevaringsbænke: Ikea

Send os din egen:

Del dit hjem med lejlighedsterapi: Husets rejsedokument

Er du designer / arkitekt / dekorator? Del dit boligprojekt: Professionel indsendelsesformular.

→ Og se alle vores tidligere husture her

Følg Apartment Therapy's Board House Tours Lejlighedsterapi på Pinterest.

Opdateret dagligt med friske ture fulde af fotos for dig at pin & nyd!

Tak, Megan & Sam!

Flere stillinger i New Orleans

En Hyggelig, Charmerende New Orleans Shotgun

Se en kunstners farverige, "smidt sammen" New Orleans Home

Apartment Therapy støtter vores læsere med nøje udvalgte produktanbefalinger for at forbedre livet derhjemme. Du støtter os gennem vores uafhængigt udvalgte links, hvoraf mange tjener os til en kommission.