hus ture

Melinda er sammenhængende og hyggeligt stue

Anonim

Navn og sted: Melinda i Chicago, Illinois
Mit foretrukne værelse: Stue og spisestue
Specifikationer: 600 kvadratmeter

Vores omhyggeligt kurerede lille dansk-moderne / traditionelle stue og spisestue er et rum jeg er 100% forelsket i! Vi sidder fast med en konsistent farvepalet, der har gjort det muligt for alt at føle sammenhængende og fredfyldt. Hovedfarverne i vores hus er blå / grå, og vi endte med at gå med to farver i farver jeg aldrig ville have overvejet, men det binder pladsen sammen, sennepsgul og Hermes orange.

Værelset føles som en behagelig oase, der er perfekt til at have hele vores familie til middag, læse en bog på en sne dag eller slappe af i sofaen og se tv.

Mine favoritelementer skal være nogle af de unikke og semi-tilfældige dekorative elementer. I vores vindue "nook" har vi et solid messing bord mellem vores to stole. Sidebordet plejede at være en messingplanter ved første hovedbank i First National Bank of Chicago. Vi købte en messingplade og et stykke større glas for at komme på toppen og pludselig havde vi dette fantastiske sætningsstykke. Vi parrede den med to multi-mønster high back stole og et hyggeligt fåreskind tæppe til at skabe denne fantastiske krog. Jeg elsker at sidde i det under regn eller snevejr. Vores hund er også en stor fan af fåreskinnet.


Vi blandede metaller overalt, og sofabordet er et andet yndlingselement. På en tur til London opdagede vi disse smukke små krukker, der holdt yoghurt eller budding. Jeg gjorde min mand spise et ton af dem at bringe tilbage. Farverne på terrakotta potterne er så drømmende og passer perfekt til vores indretning. Vi satte dem inde i en display boks og gemt dem oven på et par af mine gamle kunsthistoriebøger. Dukkede også på en bakke med disse smukke trælysestager, og det er en skærm, der får mig til at smile hver dag.

Kunsten i dette rum er en stor blanding af vintage prints, et offset galleri af vintage kort over steder, vi har været i Italien og vores hjemby Chicago og kunstværker af min mor, Susan Bennett.

Spisestuen er det sidste stykke de modstand for mig. Vi fandt dette fantastiske danske moderne spisebord og stole på craigslist. Den havde en tidligere ejer, en kvinde, der købte den efter at have fløjet hendes hjemland og kom til Amerika i 40'erne. I 50'erne, da hendes familie var blevet mere etableret, købte hun et helt sæt, herunder en credenza. Vi tilbragte ca. 3 dage og genoprettede det og købte også smukt stof til at genskabe de pladser, der hjalp med at bringe alt sammen. Jeg er beæret over at kunne fortsætte denne tradition af store familiesamlinger omkring dette utrolige møbel.


Bag den er vores danske moderne china skab, der bruger lyse popper af orange til at trække alle rum sammen. Kina kabinet og spisebord er begge lavet af teak, men har været så forskellige i årenes løb.
Denne lille plads føles rummelig og hyggelig. Hver dag når jeg går i døren, er jeg forbløffet over, hvor meget jeg elsker dette rum, og hvordan man følger nogle få enkle decors regler har skabt en rolig, men interessant plads kureret med stykker, som vi elsker dybt og inspirerer os dagligt.

Kilder

  • Sofa / Sofabord : Mitchell Gold + Bob Williams
  • Stue stole : Vintage fra mit forældres hus. Oprindeligt Baker, Knapp og Tubbs, men siden genvundet.
  • Stue og spisestue tæppe : Flise fliser
  • Stue sidebord : Crate + Tønde malet i højglans grå
  • Stuebordslampe : Crate + Tønde
  • Læse krogtæppe : Fårskindtæppe fra Costco
  • Læse krog stole : Mitchell Gold + Bob Williams
  • Læse krog bordlampe : Crate + Barrel
  • Stoffet dækker spisestue stole : Mitchell Gold + Bob Williams

Tak, Melinda!

Tjek mere af Melinda stil på sin blog Peony and Grahams

Vil du have et værelse i dit hjem ( hvilket som helst værelse!), Der skal fremhæves som en Apartment Therapy Favorite Rooms post? Send dit værelse her.