hus ture

Mildrids Elephant Sanctuary

Anonim

Navn og Alder : Mildrid, 7 uger
Sted: Chicago, IL
Værelsesstørrelse: 11x9 fod

Mildrid er helt ny, men hun har allerede en smuk kunstsamling og et vidunderligt bibliotek, takket være sine forældre, Jurgita og Vlad. De arbejdede hårdt for at sammensætte dette dejlige værelse i afventning af Mildrid. Hun rummer stadig ind hos hendes folk, lige ned i hallen i det rum, hvor hun blev født. Når hun gør overgangen til sin krybbe, vil Mildrid helt sikkert elske dette værelse, der startede med en elefant og en pige.

Åbn diasshow

For mange år siden så Jurgita et John Drysdale billede af en pige med en elefant. Da hun og Vlad lærte at de havde forventet en pige, så kom billedet i tankerne, og Jurgita skulle arbejde med at købe andre elefantbilleder. Vlad var ansvarlig for hammeren og neglene, og sammen kuraterede de en lille samling, som Mildrid kan nyde længe efter, at hendes krybbe dage er overstået. Låner en side fra nogle af deres yndlingsværelser lige her på Ohdeedoh, de gav hende et stort fremadvendt bibliotek. De malede rummet en beroligende skygge af blåt og punkterede det med pæonrosa til bedårende resultater.

Hvad er dit yndlingselement i rummet? Min favorit del af børnehaven er vægmontering af hvidrammede billeder, malerier og udskrifter af elefanter, piger med elefanter og pioner. Inspirationen til dette element kom fra John Drysdales fotografi, der skildrer en pige, der krammer en elefant, som mindede betydningen af ​​vores babys navn, Mildrid, "mild styrke". Min anden foretrukne del er bøgerens væg, da den giver en stadig skiftende kilde til farve og leg, og inviterer også Mildrids ældre småbror til at hænge ud og "læse" i rummet. Den oprindelige ide for denne væg af bøger er uden tvivl henført til værelser, som jeg så og elskede på Ohdedoh (tak!).

Hvad var den største udsmykning udfordring? Vi regnede ikke med det åbne rum, der var nødvendigt ud for bogvæggen, for at det kunne bruges af børnene, så vi måtte ændre vores møbel layoutplaner. Det er ikke ideelt, at krybbeen skubbes mod den nordlige mur, men det virker.

Hvad siger dine venner om rummet? Venner og familie kan virkelig godt lide rummet, og bogmuren er helt sikkert et hit. Vi får kommentarer til, hvordan flirt og sødt værelset føles overvejer at det er fyldt med elefanter. Man kan forvente, at det føles som en jungle eller et cirkus, men vi tog det helt i en anden retning.

Åbn diasshow

Hvad var din største overbærenhed? Alle elefant tema kunstværker. Størstedelen af ​​billederne er i begrænset udgave, og nogle er faktisk original kunst. Et par stykker blev produceret af internationale kunstnere (tak for Etsy). Det var en overbærenhed i en forstand at disse koster tid, indsats og penge at opnå, men de vil fortsat prale af mine børns værelser i lang tid.

Hvilke råd vil du give til nogen, der designer et barns værelse for første gang? Lad ikke konventioner diktere hvad dit barns rum skal være. Tøv ikke med at udforske usædvanlige temaer og gå udenfor de "sædvanlige mistænkte" som jungle, prinsesse osv. Tillad dig selv at blive inspireret til at påtage sig nogle DIY-projekter, selvom du aldrig havde gjort det før (jeg fandt mig selv mærkeligt tiltrukket at sy og lærte mig selv nok til at gøre valance og krybbe nederdel). Jeg vil også opfordre en til at leve vicariously gennem deres barn og designe rummet, som du ville have ønsket at få dig til at vokse op.

Hvad er din drøm indkøbskilde? Etsy, fordi du kan finde alt for alle på ethvert budget, og mens du kigger rundt, kan du også blive inspireret til selv at lave et par ting.

Åbn diasshow

Ressourcer:
Etsy Artwork-forhandlere: piiapodersalu, Nicole Kristiana, The Jennuine-artiklen, rkdsign88, This Crafty House, Erin A. Ellis, Kristen Powers Ink, Solocosmo, Valerie Lorimer, Planet MOMEKO, Beehawk Studio, Stephenandmelanie
Crib & Dresser: Sorelle
Glider / hvilestol: Newco Jayden
Sengebord, Closetbeholdere, forskellige hvide rammer: Mål
Boghylder og forskellige hvide rammer: Ikea
Tæppe, Lampe / Lampeskærm, Lysekrone, Crib Bumper, Crib Sheet: Pottery Barn Kids
Maling: Thybony Jade Jewel (det er et lokalt maleri mærke, så jeg tvivler på, at det vil være nationalt tilgængeligt)
Hukommelseskort, Valance, Crib Skirt : DIY

Tak, Jurgita og Vlad!

(Billeder: Roni Shapira Ben-Yoseph)

Tjek vores arkiv af tidligere ture

INDSTILLINGER TIL RUM Har du et barns rum, du gerne vil dele? Udover at arbejde med nogle læsere til at udføre komplette ture deler vi de bedste som "My Room" indlæg på Ohdeedoh - korte, hurtige ture af store værelser. Indsend dine her.

Åbn diasshow